Terapi Hund: Historia och syfte

Terapi hundar är djur som är utbildade för ett visst ändamål att hjälpa dem som är i behov eller för dem som behöver lite tröst. Terapi hundar används på vårdhem, sjukhus, ålderdomshem, skolor, områden katastrof där det finns en mängd problem. Dessa hundar som har utbildats speciellt för detta ändamål ger en hjälp som ingen annan hund eller djur någonsin kan hoppas att tillhandahålla.
Elaine Smith är en person, en amerikansk och en sjuksköterska som var registrerat i England, som ges äran för att komma upp med idén av terapi hundar. Hon observerade hur patienter reagerade positivt när en Chaplin som skulle komma med sin hund, som var en Golden Retriever. Hon skulle återkomma 1976 till USA hon skulle lägga fram ett program för hundar att sökas ut, kontrolleras under en viss personlighet och temperament, och utbildade för att bli hundar som skulle hjälpa vid behandling av patienter i olika delar av det medicinska området .
Med tiden skulle andra människor i det medicinska området se fördelarna och läkande effekter som de besökande djuren hade på patienter, kamratskap, och vad de gjorde för patienter och personer som hade många hälsoproblem. De märkte att hundarna också hjälpt människor som deprimerade och många andra känslomässiga problem. Så kraven på dessa hundar blir mer angeläget och önskvärt. Det har varit under de senaste åren att dessa hundar har använts för att hjälpa barn med de många emotionella och fysiska problem som haft. Denna typ av terapi har nu bestod att ta in katter, kaniner, och även fåglar.
Alla storlekar och raser av hundar ingår att vara terapi hundar. En av de viktigaste aspekterna för en hund att komma ifråga för detta område är deras temperament. De måste ha en patient, vänlig, förtroende, har en lätthet i alla situationer, och framför allt, har en mild luft om dem. De måste också ha den förmågan att njuta eller vill vara runt människor och kontakt. De måste ha temperament vara samtycke till hanteras och klappad, ibland inte med största lätthet.
Hans främsta mål är ersättningen av människor som han inte vet att komma i kontakt med och har glädje av mänsklig kontakt. Hunden måste ha tålamod när barnen är runt dem och göra vad barnen gör naturligt när de kommer i kontakt med hundar. Det finns också den möjligheten att om hunden är liten, att sättas i någons knä. Eller hunden som inte är naturligt på att göra saker som hundar ibland normalt gör, liksom knä hundar, och så vidare. Om någon är sängliggande, kommer hunden måste lära sig att komma in i sängen också och låg bredvid dem och låt personen kunna klappa dem. Många hundar lär tricks och andra saker för att göra upplevelsen roligare.
En av de största betydelserna är att dessa hundar är inte ledarhundar. Terapi hundar gör inte det ledarhundar gör och det är att direkt hjälpa sina människor. Terapi hundar inte göra detta och de har inga juridiska rättigheter, men de har denna rätt ställas till platser som de vill besöka. Vissa medicinska orter har några stränga krav för hundar som används för behandling. För att bli en terapi hund, måste hunden passera rigorösa tester och har ackreditering. De har många krav på dessa djur för att bli en terapi hund. När de passerar dessa tester och krav, då de kan göra vad de är utbildade för att göra och bli något för dem som behöver kontakt mest.

Hund Profil: Mastiff
Matlagning för Kattdjur
My Best Pet historia: katten som såg Superman
Hur du tränar din hund att inte dra på ett koppel
Rumsren för din valp eller vuxen Valp
Dog Training Schools i Metro Atlanta
Hjälpa dina Ball Python Shed framgångsrikt
Enkla kommandon: träna din hund med handsignaler
Pet Care: Corn Snake
Friska Aktiviteter för Hushållens Katter
Vad är Adoptera en katt månad?

Leave a Reply