Tassar och fred i Craig Road Pet Cemetery

När touring fridfulla Craig Road Pet Cemetery vid 7450 West Craig Road Las Vegas, NV, kommer man se en rosenträdgård, massor av mogna tallar, ett mausoleum, slingrande vägar, grönt gräs gräsmattor, ett litet kapell och bänkar för lugn eftertanke. Craig Road har även en Corral område för minnet av speciella häst följeslagare.
Craig Road har kremering och begravning tjänster för hundar, katter och hästar. De kan också ta emot fåglar och reptiler. De är glada att ge ett urval av sällskapsdjur kistor och sällskapsdjur urnor, tillsammans med en rörande minnessak tassavtryck och lås päls i en ram. Djurägare kan plocka ut anpassade allvarliga minnesmärke markörer, och varje tomt eller utrymme har en liten vas för att placera blommor.
Craig Road erbjuder även förskottsbetalning och före hyvling alternativ, tillåter människor att planera rimligen för den sorgliga men oundvikliga tidpunkten för dödsfallet av ett husdjur. Förplanering kan innefatta plocka ett lämpligt område på grund av sina husdjur, plocka deras urna, samt besluta om kremering eller begravning. När händelsen inträffar, kan människor som har planerat dessa saker fokusera på sina minnen av sin speciella vän och deras sorg och släpp. Personalen på Craig Road är mycket vänliga, tillmötesgående och hjälpsamma under dessa känslomässiga tider.
Med alla nuvarande tillväxt och utveckling i Las Vegas, många lokala djurägare undrar om deras husdjur kommer att förbli på Craig Road i framtiden, och kyrkogården ägarna behandla denna fråga på deras hemsida, craigroadpetcemetery.org: Vi har totalt 4,2 hektar , regionkod mänsklig kyrkogård mark, som för närvarande ger åtminstone tillräckligt begravning utrymme för de kommande 75 åren. Dessutom är vi en kapitalförsäkring Care Bibehållen kyrkogården, vilket innebär att en liten del av varje begravning kostar går till en fond för att upprätthålla Craig Road Pet Cemetery obestämd tid.
Majoriteten av ansedda veterinära läkare i Las Vegas har ett gott samarbete med Craig Road, skicka många kunder till dem för deras kremering, begravning eller minnesstund behov. Craig Road kommer också plocka upp husdjur av lokala Las Vegas, North Las Vegas, eller Henderson, NV djursjukhus, vilket gör övergången ännu smidigare för sörjande familjer.
Craig Road Pet Cemetery är öppen från 8:00 till 4:00 måndag till fredag. Lördag och söndag endast efter överenskommelse.
Källa-craigroadpetcemetery.org

Dödliga Hjärtmaskar Sätt din katts hälsa på spel
Hur gå din hund ordentligt
Röd ax Slider Turtles
Namn för ditt husdjur Enligt deras färg
Halloween Theme Park Events på Long Island
Lionhead kanin: Relativt New House-hold Pet
Hur man sparar din katt från UVI (urinvägsinfektion)
Hund Profil: Mastiff
Allt om rasen: Damchi
Hur man korrekt Justera hästtäcke & Försäkra Häst komfort
Var beredd på en Pet Emergency

Leave a Reply