Tämja och bindning med ditt husdjur Sugar Glider

A-socker glidflygplan är inte den typ av husdjur som du bara sätta i en bur, mata den, hålla sin bur ren och lämna den ensam. A-socker glidflygplan behöver socialisering och bindning. Det måste vara, på ett sätt, tämjas. Även om resultaten kan börja uppstå efter bara några dagar processen tar mycket längre tid. Mycket på det sätt du huset tåg en valp du måste träna din socker segelflygplan. Det måste vänja dig och till sin nya miljö. Så länge du spenderar tid som är nödvändig med socker glidflygplan så borde det vara en enkel och givande process. När socker glidflygplan är tämjt de band med dig och är glad när du är runt.
En ny socker segelflygplan, en som du just har köpt, ofta rädd. Det är på en ny plats att det aldrig har varit och nya människor att det aldrig har träffat. Socker segelflygplan visar sin rädsla genom att göra en buller kallas crabbing. Dess en udda buller men är bara ett tecken på att de är rädda. Vissa socker segelflygplan gör detta brus mera än andra, vissa kommer att gå in i en defensiv hållning och en del kommer att gå in en attack-läge. Dessa är alla bara för att djuret är rädd. Tappa inte modet. Ha tålamod och ditt husdjur kommer att lära sig förstå att den inte har någon anledning att vara rädd.
Att få din socker segelflygplan används till sitt nya hem bör du bära runt med dig ofta. Socker segelflygplan brukar köpas som barn eller Joeys och bör utföras i en bindning påse som utformats speciellt för socker segelflygplan. De bör finnas på de flesta specialitet sällskapsdjur. Om inte de är lätt tillgängliga på nätet. Om du har det ur sin bur i mer än 45 minuter se till att erbjuda den mat och vatten. Du kan sätta ett par bitar av frukt i sin påse med det och erbjuda den en drink ur en hamster vattenflaska.
I början ska du bara klappa din segelflygplan från utsidan av bindning påsen. Men eftersom det vänjer dig och sitt nya hem kan du placera din hand i påsen och klappa den. Om det krabbor bara fortsätta att stroke sockret segelflygplan tills den lägger sig ner. Om segelflygplan försöker bita du kanske vill vänta längre och låta det bli mer vana vid dig innan du försöker klappa den i påsen igen. En sak att komma ihåg är att inte dra bort handen om din socker segelflygplan försöker bita den. Detta kommer bara få den att försöka bita dig mer. Alltid hålla sig lugna när det handlar om ditt husdjur.
Lämnar objekt som har din doft på dem som en gammal t-shirt som du har slitna en miljon gånger eller en trasa eller en pappershandduk som du gnuggar på ditt ansikte i buren kan bidra till att påskynda bindningsprocessen. Det viktigaste är att spendera massor av tid med din socker glidflygplan. Det kommer att bli mer och mer används för att dig och band med dig. När du spenderar mer och mer tid med det obligationen kommer att fördjupas.
En sista anmärkning, hålla en socker glidflygplan är möjlig men bör endast göras om man har mycket tid att spendera med ditt husdjur. Den behöver en hel del social interaktion och om du inte har massor av tid att spendera med det så kommer det att bli olycklig och ohälsosamt. Om din tid är begränsad bör du köpa en andra socker glidflygplan så att de kan hålla varandra sällskap och band med varandra. Som sagt, du kan fortfarande ha mer än en socker glidflygplan och tillbringar mycket tid med båda. De kommer obligation med varandra och med dig. Socker segelflygplan är mycket sällskaplig varelser med stora kolonier i det vilda och har en massa kärlek att sprida runt.
Referens:

Cat Adoptioner i Colorado Springs, CO
Ska jag Anta en katt?
Med hjälp av en Dremel för att trimma din hunds tånaglar
Bästa Stora ras hund Sängar: att hitta den perfekta Dog Bed
Vård av en Wild Baby Bird
Förbereda din hund för en baby
Animal Empathy Kurser: Obligatorisk i skolorna?
Söt Chihuahua valp namn
Lär dig att adoptera en katt
Topp 5 mest populära husdjur
Användbara tips för uppfödning av kycklingar

Leave a Reply