Ta reda på om ditt husdjur Doctor är rätt för din hund

När du är på veterinär kontor, se till att veterinären lyssnar på allt som du berätta för honom eller henne – om de symtom som ditt husdjur har. Det är också viktigt – hur en veterinär behandlar ditt husdjur – efter att ha tagit ditt husdjur ur sin bur. Inte behandla ditt husdjur läkare ditt husdjur med kärlek och omsorg?
Se till att ditt husdjur får rätt vård, som den behöver och förtjänar, och att ditt husdjur läkare ger ordentlig uppmärksamhet – när det gäller att ta reda på varför ditt husdjur har symptomen – att ditt husdjur har. Var noga med att ställa frågor till din veterinär – när du inte förstår något. Har veterinären svara på alla dina frågor och funderingar – innan du lämnar läkarmottagningen. Innan du lämnar – se till att din veterinär säger allt du behöver veta för att ta de allra bästa vård av ditt husdjur, till exempel – om ditt husdjur behöver medicin och hur man administrerar ditt husdjur medicin. Dessutom har veterinären svara på alla dina frågor och funderingar, innan du och ditt husdjur lämna läkarmottagningen.
Du vill också veta hur man tar väl hand om ditt husdjur – när du får ditt husdjur hem. Till exempel: Om det är okej att ha luftkonditionering på. Hur mycket mat ska du ge ditt husdjur, och vilken typ av mat. Om ditt husdjur ska dricka mjölk, be veterinären hur mycket du behöver för att ge till ditt husdjur, eller om ditt husdjur inte ska ha mjölk alls. En del veterinärer tyder att ditt husdjur inte har någon mjölk alls, när ditt husdjur har vissa sjukdomar.
Anledningen till att jag har plockat detta ämne är att min man och jag hade en 3 månader gammal kattunge, att vi båda älskade och omhuldade mycket. Jag hade tagit henne (Artemis) till veterinären. De såg henne, och tog hennes temperatur .. De gav henne inte rätt vård, till exempel – de bara kontrollerade hennes andning, vikt och temperatur, när de borde ha gjort mer. De sade att hon hade en övre luftvägsinfektion. Vad de inte kontrollera – är varför hennes stackars huvud hålls guppade, och varför det såg ut som om hennes hjärta bultade från utsidan.
Min man och jag gick till en annan veterinär, trots att vår kattunge hade gått bort den 4 augusti 2009. Jag frågade denna veterinär frågor, och berättade för honom de symptom som kära Artemis hade. Jag frågade denna veterinär vad skulle han ha gjort, om jag hade fört henne till honom att ta hand om, i stället. Denna veterinär berättade – att det skulle bero på hur kattungens symptomen var. Om symtomen var dålig, skulle han ha gjort mer. Denna veterinär berättade – att från ljudet av vad jag hade sagt – att de skulle ha gjort mer än vad den andra veterinären hade gjort. Denna veterinär frågade mig frågor – för att ta reda på vad den andra veterinären gjorde för Artemis. Denna veterinär berättade att Artemis (vår kära kattunge) borde ha fått mer behandling än hon gjorde.
Veterinären som jag tog Artemis till – inte brydde sig att lyssna på vad jag hade sagt honom – om sina symptom. Han visste att hon var bara 3 pounds. Jag visade veterinären och hans assistent – bilder på hur Artemis såg ut innan hon blev sjuk. Hon hade mer tyngd på henne då. Hon var bara riktigt, riktigt sjuk – och här var jag – försöker få henne att bli bättre. Jag stannade upp med henne varje natt – se henne, älska henne och ta hand om henne. Redovisat henne till sängs med mig – som om hon var mitt barn, eftersom för mig – hon var mitt barn. Jag älskar djur. De har känslor, liksom vi gör.
Veterinären som jag tog Artemis till, berättade också – att hon kan ha leukemi, och att det var bäst att lägga henne att sova. Det gjorde mig arg. Jag tog nästan henne på kontoret då. De har inte ens köra några tester – för att ta reda på om hon ens hade leukemi. Den andra veterinären som jag senare talade med i telefon – berättade – att han måste köra tester för att se om en katt har leukemi, eller någon annan sjukdom. Efter allt detta, och förlora min älskade husdjur, Artemis, jag visste att jag borde ha tagit henne där – i stället för den andra veterinären som jag tog henne till.
Läkaren kan nu skylla sig själv för att inte ge Artemis fler tester – för att se vad som var fel med henne, och kanske har räddat hennes liv.
Det här är min historia, och min kärlek till Artemis, och andra djur, är därför jag valde detta ämne. På så sätt förhoppningsvis kan vi rädda livet på flera av våra husdjur.

Hund lydnad utbildning Tips: inlärningspsykologi principer
Att anta husdjur
Varför jag har fyra hundar
Dog Training Schools i Tampa Bay, FL
Den Allergivänliga Dog – Korrekt Grooming och borsta
Bästa hundar för allergiker
Saker jag har märkt om katter
Dog Agility Training Tips för nybörjare
Hur att rengöra hundens tänder
Sjukdomar i näshålan hos hundar
Hur ta hand om en chinchilla

Leave a Reply