Ta reda på om din fisk är sjuk

Du vet att din fisk är vackra varelser som ser vackra simmar runt ditt akvarium, men då du märker en dag att de inte är lika aktiva. Så du kan tänka att du inte ger dem tillräckligt med mat, kemikalier är ur balans, eller om du är som mig och bara infört några nya fiskar bara för att upptäcka att den nya fisken tog hem en sjukdom. Så hur berätta om din fisk börjar bli sjuk?
Tja, är ett sätt att du kommer att kunna berätta om din fisk börjar bli sjuk om de inte är lika aktiva som vad de var. Nu de inte är lika aktiva kan vara många saker som går fel med ditt akvarium, men du kommer också vill överväga sjukdom. Jag vet att det är det sista som jag faktiskt betraktas för att vara fel med min akvarium, så jag gav dem extra mat och kontrolleras alla kemikalier innan jag ens började tänka på sjukdom.
Men när ingen av de andra saker som jag försökte arbetade jag bestämde att det skulle vara något som jag inte tänkte på. Så jag insåg att det måste vara någon form av sjukdom. Medan jag inte vet mycket om fisk sjukdom vid tiden jag insåg snabbt att det var en sjukdom som jag skulle behöva behandla annars skulle jag inte ha någon fisk kvar!
Det första som du kommer att vilja göra om du misstänker att din fisk blir sjuk är att titta på dem genom glaset i ditt akvarium. Nu märkte jag på min fisk som de hade börjat få vita fläckar på dem som jag visste var en fisk sjukdom. Så jag bestämde att traska iväg till djuraffären för att se vad jag kunde göra det skulle hjälpa min fisk. Nu när jag började beskriva problemet till djuraffären kontorist gav de mig rätt medicin för min fisk och nu mitt akvarium frodas.
Så om du har några tankar som dina fiskar börjar bli sjuk då du kommer att vilja först titta på din fisk för att se om de ser onormala, men om de inte ser onormalt då du kommer att vilja överväga mata dem lite extra mat och kontroll kemikalierna. Om detta inte är problemet då du kommer att vilja att noga följa din fisk för att se om de visar några tecken på infektion.

De Boss Hundar
Att behandla Parvo virus i din valp
Vad du bör veta innan Komma din Porcupine Puffer
Massera Hundar
Min hund är min bästa vän
Dog Training: Är ditt husdjur Rädd för vakuum?
Extremt sällsynt Megamouth Shark Caught i Filippinerna, senare Ätit
Behandlingsalternativ för hundar med Hip och ledbesvär
Allt om rasen: Puerto Rican Mastiff
Produkt granskning: Hikari First Bites Fry Mat
Letar du efter en Mellow, Laidback hund?

Leave a Reply