Ta reda på hur mycket mat fisk behöver

Även om du kanske har nyligen köpt ett nytt akvarium för dina barn eller dig själv, kommer du att presenteras med en utmanande fråga. Frågan är hur mycket jag ge min nya fiskar. Svaret på frågan är faktiskt ganska lätt att hitta. Jag vet att från mina egna erfarenheter som det tar lite experimenterande för att bestämma hur mycket mat för att ge din fisk och jag trodde att jag skulle dela några av mina tips och råd som jag lärt att räkna ut hur mycket mat för att ge min fisk.
Det första du kan göra är att ta reda på mat som din fisk verkligen kommer att gilla. Jag k nu att köpa flera olika fiskar som de flesta av dem kommer att gilla flingfoder som du kan få i behållare, men vissa fiskar kräver en viss diet och kommer verkligen ha nytta av den specifika mat köpt. Om du köper den särskilda mat för att fisk kommer normalt berätta på behållaren hur mycket mat för att mata dem varje dag.
Den andra sak att göra om du är ny på utfodring fisk du kan be personen i butiken vilken typ av mat kommer att lösa sig bäst för dina fiskar. Nu ibland folket kommer att vara mycket kunniga och hjälpsamma. Dock kommer en del av dem ger dig bara mat flaskan och säga att anvisningarna är på den. Som mest av tiden riktningar är på flaskan, men ibland är de inte användbara. Men vill du att följa anvisningarna på maten annars kommer du ha massor av matrester som kommer att vara i din tank som gör det molnigt.
Den tredje saken som du kan göra för att avgöra hur mycket mat för att ge din fisk är genom att experimentera. Jag tyckte att detta faktiskt är den bästa metoden. Jag vet att den mat jag ger min fisk säger att bara ge dem vad de kan äta i fem minuter. Så jag kommer att ta och få mat i akvariet och se hur mycket de äter. Sedan några av det slutar alltid flytande till botten av tanken så jag köpte några Cory katter för att sanera matrester på botten av tanken som de gör ett utmärkt jobb att göra.
Även om du kan vara mycket erfarenhet utfodring din fisk eller du kan vara mycket nytt här är några bra idéer om att räkna ut hur mycket du ska mata din fisk. Jag vet att en kombination av alla dessa idéer är vad som fungerade bäst för mig, men den sista av experimentera runt är det en som du förmodligen kommer att hamna förlita sig på mest.

Bästa Halloween för katter 2009
De 6 barnvänliga hundar
Äga ett husdjur kan påverka din livskvalitet
Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!
Hjälpa till att bygga förtroende i en fruktansvärd hund
Förstoppning, diarré, Husdjur och pumpor
Konsten och steg för att skriva en meningsfull brev till mamma på Mors dag
Terapi Hund: Historia och syfte
Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Hur man handskas med förlusten av ett husdjur
Room With A View Dog House

Leave a Reply