Ta hand om din hund under sommaren

Nu är en bra tid att ta hand om ditt djurs hälsa och säkerhet. Här är några tips att tänka på för djuromsorg under sommaren.
Värmeslag är en av de största riskerna för sällskapsdjur kvar i solen under en längre tid. Titta efter tecken på en möjlig värmeslag. Dessa tecken är flämtande, stirrande, ett ängsligt uttryck, feber, kräkningar, underlåtenhet att lyda kommandon och kollaps. Om dessa symtom, få din hund att skuggan och tillämpa kallt inte kallt vatten på hans huvud, hals och bröst. Sedan få honom lite vatten eller isbitar att slicka på. Denna vård kan skydda din hund från en värmeslag.
Statliga Mässor: Ta inte din hund till ett trångt område av människor eller andra djur. Publik och höga ljud kan skrämma och öka din hund hjärtslag. Folkmassor kan vara stressande för ditt husdjur och skaka dem. Var försiktig för att undvika folksamlingar.
Undvik solens strålar, Håll hunden ur solens strålar från 10:00 till 04:00. Precis som människor kan hundar få solen bränner och också utveckla hudcancer från ultravioletta strålar från solen.
Worm problem, Sommar betyder myggor. De kan utgöra en risk för överföring av hjärt-mask sjukdom. Var noga med din hund har avmaskas ordentligt innan den varma årstiden kommer.
Trädgård problem, Håll gödningsmedel, insektsmedel, och herbicider ur vägen för din hund. Dessa kan vara mycket giftigt för din hund hälsa och vård.
Poison Drycker, hålla vatten från pölar bort från ditt husdjur. Se till att det är att frostskyddsvätska om runt i din uppfart. Den har en söt smak till hundar och är mycket dödligt för dem.
Resor problem, precis som dina barn, inte lämna djur i en varm bil medan du kör ärenden. Också låt inte din hund rida utan säkerhet på baksidan av din pickup. Hålla dem i förarhytten eller i en säkrad bur på baksidan av lastbilen. Förebyggande vård är viktigt när det gäller att resa.
Känn din Backyard, Skuggan kan vara med din hund och sedan gå under dagen. Även på varma dagar, kan en hund i skuggan blir varma.
Kost, inte mer än mata din hund med klipp. Håll dig till en viss diet för ditt djur. Några behandlar är bra. Dock vara selektiv på vilken typ av behandling som du ger. Vissa livsmedel kommer att göra din hund mer törstig.
Loppor och fästingar, kan sjukdomen lätt kan transporteras av dessa insekter. Spraya din hund tidigt på sommaren. Kontrollera om fästingar på tillfälle. En bra loppa bad kan hålla din hund frisk hela sommaren.

Glow-in-the-Dark-Krage: säkerhetsprodukt för hundar och katter
Ormar som husdjur
Vad du bör veta innan du köper en hamster
Välja en tax
Hur du håller ditt hem ren under Mud Season
Vilda Boas och pytonormar: kommer snart till en Florida ligger nära du
Korta Roliga dikter: Var är min mus
Bästa Häst Ras för nybörjare Rider
Dook Dook Said Chinook Ferret: Spara mina Brothers & Sisters
Nuheart hund hjärtmask medicin
Information för att hjälpa ditt husdjur Sitter

Leave a Reply