Ta hand om din hund efter en nasal användning

Så din hund bara genomgick en nasal operation?
När din lurviga kompis kliver ut från sjukhuset eller veterinären bör det kontrolleras med veterinären om din hund behöver fullständig vila och vad hans allmäntillstånd är. Det är sant oavsett vilken typ av operation eller operation din hund genomgick.
Du ser, till skillnad från människor, hundar brukar skickas tillbaka till sina ägare så snart som möjligt. De kommer inte att vistas på sjukhuset under en lång tid … sängliggande om deras tillstånd är livshotande eller om de är mycket svaga och svag för att ens röra sig. För att inte tala hundar återhämta sig snabbare när de är på en välbekant miljö – inuti deras ägarens hus.
Låt oss ta en titt på vad du ska göra om din hund genomgick en nasal operation.
Strö
För postoperativ vård bör din hunds sängkläder vara färska tvättas … fläckfria så att säga. Det är särskilt sant när din hund har genomgått en nasal operation. Efter en sådan operation är din hunds nos är mycket känslig och ömtålig. Du vill inte lägga mer skada genom att använda sängar som inte är ren och full med damm och partiklar.
Riksdagen
Generellt efter en eventuell operation, kommer din hund måste matas huvudsakligen med vätskor för första dagarna. En påminnelse att komma ihåg – glukos bör vara närvarande och till sin kost. Det är blod förlorar till innehåll med. Att inte nämna att din hund fortfarande kan vara under en viss grad av trauma eller chock.
En glukos-rik kost kan vara till stor hjälp din hund att möta dessa prövningar och utmaningar.
Å andra sidan, om en fast diet rekommenderas, bör det näringsrika. Du vill att mata din hund 4 gånger per dag. Hans frukost bör ha mjölk. Under dagen, bör din hunds mat vara en kombination av rått kött och hälleflundra olja. Hans nästa måltid bör vara ett ägg misshandlad i mjölk. Och senare på kvällen, bör det vara rått kött eller fisk.
Som du kan se har detta prov kost lite av allt som din hund behöver – protein, kolhydrater, niacin, etc.
Dressing din hund sår
Normalt bör den ursprungliga förbandet tillämpas av din hunds veterinär inte ersättas eller förnyas inte veterinären kräver att du. Det finns fall dock att du måste ersätta det ursprungliga förbandet om det behövs eller inte.
Till exempel, om din hunds sår (i näsan) har utsläpp, måste du klä den förstås. Men du bör vara försiktig. Allt som berör hundens sår måste steriliseras eller rengöras med kokande vatten i förväg.

Hamilton Pet Meadow i Hamilton, New Jersey
Livsmedel som du måste undvika att ge till din hund
Adobe Dreamweaver CS4 Tutorial 1,2
Varför föra din hund att arbete kan skapa ett störande miljö
Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas
Hur borsta din katt hemma
Att hålla en Choklad Labrador som husdjur
Det bästa sättet att pott träna hundar
Häst Utbildning Tips för beginers
Är din hund Dominerande?
Hur man tränar en katt att använda kattlådan

Leave a Reply