Ta din hund att fungera: bra eller dåligt?

Det viktigaste när du funderar föra din hund att arbeta är att först ta reda på om din arbetsgivare har en policy om detta ämne. Jag skulle också föreslå att se till att det finns absolut inget annat alternativ, som att lämna din hund med en vän eller familjemedlem. Annars kan det hämma din förmåga att avancera inom företaget. Om du inte klarar av att hantera ta hand om en hund, även ordna vård för det medan du är på jobbet, hur skulle du ta hand om alla dina arbetsuppgifter?
Dessutom, tänk på vilken typ av miljö du arbetar i, stämningen att din chef försöker ställa in och om din hund skulle fungera bra i den. Tänk på hur din hund agerar hemma. Är han hyper? Behöver han en hel del uppmärksamhet? Gör han en massa oväsen? Om så är fallet, är du bättre att inte föra honom att arbeta. Era anställda, din chef och dina kunder kommer inte att uppskatta den konstanta avbrott din hund skulle sätta i mixen. Oavsett hur självständiga din hund är, han fortfarande skulle kräva måltider och raster badrum, och din arbetsgivare är troligen inte kommer att vilja att du använder företagets tid att utföra dessa uppgifter.
Även om din hund är väluppfostrade, är en annan sak som du måste tänka på allergier. Är dina medarbetare allergiska mot hundar? Vad sägs om dina kunder? Hur är fobier eller rädsla för hundar? Visst, du kan be dina medarbetare, men det finns ingen 100% idiotsäkert sätt att se till att varje person som kommer in i byggnaden är inte allergisk, annat än att stå i dörren och frågar dem, och det är bara för mycket av ett besvär. Dessa är allvarliga frågor att tänka på, inte bara för att förlora affärer kan leda till att du förlorar jobbet, men eftersom allergier kan vara dödliga.
I slutändan är det förmodligen bättre för alla inblandade om du lämnade Fido hem med massor av vatten och mat. Om du är orolig för badrum raster, se till att någon kan stoppa genom att låta honom. Det är bättre än att förlora ditt jobb.

Pro Pet Dog Grooming Wipes recension
Tips för Skötsel av din äldre hund
Behöver din hund en Hjärtmask piller?
Bästa DIY Dog tvättar i San Antonio, Texas
Doggy DNA-tester – Hur exakt är dessa?
Nationella Dog Day Dikter och rim för en vän
Låg kostnad Spay eller Kliniker kastrat i Indiana
Korta Roliga dikter: Var är min mus
Förebyggande vård för Hot Spots kan hålla ditt husdjur glad hela sommaren
Hur kan man förhindra Bloat hos hundar
Köpa din första häst

Leave a Reply