Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!

Alltid antar att din arbetsplats skulle tillåta dig att ta med ett husdjur att arbeta, det finns många goda skäl att föra din hund att arbeta med er, och väluppfostrade och välutbildade hundar njuta av socialisering och out-of-the- ordinarie tid med en medlem av förpackningen. Jag skulle vara den första att säga att endast väluppfostrade hundar har någon verksamhet på en arbetsplats: som tydligt utesluter aggressiva djur, Biters, Barkers och chewers. Endast om din fyrbenta vän kan förväntas uppföra sig om du ens tänka på att föra honom (eller henne) till kontoret. Vi har tagit båda våra labradorer till kontoret vid olika tidpunkter, oftast när de hade dagtid veterinär möten eller behövde följas efter operationen. En är alltid mycket skötsam, den andra behöver lite extra uppmärksamhet ibland.
Om du tar med en hund med dig till jobbet, måste du göra honom eller henne att känna sig hemma under arbetsdagen. Det innebär att föra en leksak eller två, något att fungera som en säng (en matta, filt eller kudde, till exempel) och en vatten skålen. Om inte din hund används för att äta efter behag genom den dag du behöver inte ta med mat, men du bör absolut ta en ficka full av godsaker till belöningar honom gott uppförande. Din hund kommer att behöva vidtas utanför för potta raster, så ta med hans koppel och halsband samt ett utbud av pooper-Scooper påsar (du inte vill att företaget VD har en obehaglig överraskning på hennes skor, eller hur?) Din hund kommer att behöva promenerade varje par timmar – ta henne för en lång vid lunchtid.
Om du har en privat kontor, hålla din dörr på glänt och tejpa en skylt på utsidan varning om att du har en hund inuti – som kommer att hålla medarbetarna från att lämna dörren öppen eller från att förvånad över den extra hälsning. Om du inte har en dörr – du är i ett bås, kanske – en låda eller annan låg barriär kommer att hålla Fido från roaming salarna medan du tar din egen potta paus eller chef för ett möte. En av våra Labs skulle komma med till möten och bara ligga under vår stol sova – bara när hon gäspade högt gjorde vissa människor inser att hon var i rummet.
Att föra en hund att arbeta kan hjälpa dig att lära känna några av dina medarbetare bättre, särskilt hund människor, som åtnjuter den påminnelse om sina egna hundar somna hemma. Det humaniserar dig till båda medarbetare och (vissa) chefer också, och ger dig en chans att få upp från skrivbordet och sträcka på benen i den friska luften flera gånger om dagen. En av de bästa sakerna är att du alltid har någon annan att skylla på när det har varit en märkbar gas passerar händelse!
Om jag kunde ta min hund till jobbet varje dag, skulle jag – och om mina hundar kunde komma att arbeta med mig, skulle de älskar det också.

Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver
Hur kan man förhindra din hund göra Garbage Raids
Kit-Kit och Kitty Nap spel
Hur borstar din häst ordentligt
Utbildning själv att träna din hund
Topp 10 Mix hundar: hitta rätt Companion för dig
Cat Spel: Få ut mesta möjliga glädje av din katt
Att anta en checklista katt Supply: Är du Kitty redo?
Naturliga Flea Borttagning för ditt husdjur
Kaspiska hästen – Noahs Little Pony
Vad man ska mata ditt husdjur fågel

Leave a Reply