Ta din hund att arbeta? Åh, det tror jag inte.

Athough inte precis en person som hund, jag säkert få överklagande av en söt vovve ansikte och den omisskännliga vifta med en glad, alert Doggy svans. Hundar kan vara underbara kamrater och älskade familjemedlemmar. Men de absolut inte hör hemma på arbetsplatsen, om du inte arbetar på Petsmart eller kanske om du är en författare som arbetar i ditt hemmakontor.
Låt mig sammanfatta tio av de mest uppenbara skäl till varför din underbara husdjur är bättre någon annanstans än på kontoret: 1. Hundar skälla. Vissa hundar skälla högt. Behöver jag säga mer?
2 Hundar (andra än Seeing Eye hund) är inte tillåtna i federala anläggningar, sjukhus, restauranger och många andra arbetsplatser. Det är mot lagen.
3. Hundar är ytterst uttråkad tittar du trycker trycker du på datorn nycklar, vilket är mest vad vi gör på jobbet dessa dagar. Varför utsätter dem för onödiga tristess?
4. Hundar har ett behov av att frigöra produkter mag avfall, behov som inte lätt kan uppfyllas i en stor kontorsbyggnad.
5. Hundar, särskilt större hundar, kan vara skrämmande för vissa människor medarbetare eller andra besökande hundar (om du har andra besökande hundar, och jag hoppas att du inte gör det).
6. Hundar, särskilt när upprörd av oväntade stimuli, har känt att bita. Vill du att din chef att bli biten av ditt älskade husdjur? Detta skulle inte vara ett klokt karriär.
7. Hundar luktar ofta. En illaluktande hund är inte ett trivsamt kontor besökare.
8. Hundar, särskilt när uttråkad, besluta att tugga på armen av din läder kontorsstol eller cheferna i läder kontorsstol, eller rippa en bunt oerhört viktiga papper i stycken.
9. Hundar behöver mat och vatten med jämna mellanrum, behov som är svåra att möta på ett kontor scenario.
10. Tikar är särskilt osäkert kontor följeslagare. Tänk om de träffa en besökande hund av motsatt kön? Förgås tanken …
Hundägare, dessa är bara de mest uppenbara nackdelar med att föra din vovve att arbeta under nationell Dog veckan eller någon annan tid på året. Här är mycket bättre sätt att fira din hund vänner: 1. Ta ledigt och spendera det på hunden parken med din pooch.
2 Ta ett fantastiskt nytt foto av din hund (s) och rama in den för visning på ditt skrivbord på jobbet.
3. Exchange roliga hund historier med dina medarbetare under lunchen.
4. Sign dig själv och din hund upp för husdjur på hjul och ljusare tråkig livet för människor som inte har husdjur.
5. Ta ditt husdjur för den förfallna resa till veterinären för en väl hund checkup.
6. Har din make / andra större / mamma / vem ta med din hund tillsammans en dag när de hämtar du från jobbet så att du kan visa upp din fantastiska pooch till dina medarbetare på parkeringen under en kort period.
Summan av kardemumman: hundar är en katastrof på kontoret men härlig i hund-vänliga miljöer där deras behov kan tillgodoses.

Film Primer: Couples Retreat
Förhindra värmestress i Alpacas
Platser till Treasure Hunt
Ciklider i ditt akvarium
Vad din katts meows bör innebära att du
När Älg falla från himlen
Metoder för avelssvin
Vård av Ghost räkor i akvariet
Kit-Kit och Kitty Nap spel
Dog Training Schools i Metro Atlanta
Har ditt husdjur kanin kastrerad

Leave a Reply