Symtom på urinblåsan Stenar i hundar

Jag antog min hund i februari 2003. Hennes tidigare ägare informerade mig om att hon hade en blåsa infektion och ibland hade olyckor i huset. De gav mig sin medicinering och låt mig veta att om hon behövde mer de kunde fylla sin recept för mig på Vet kliniken de tog henne också.
Även om hon inte kissar i huset det verkar hon behövde gå utanför en hel del. Jag tänkte att detta var på grund av urinvägsinfektion och fortsatte att ge henne medicin. Snart läkemedlet sprang ut och hunden verkade inte vara bättre. Jag berättade tidigare ägare om det och de kunde få henne mer medicin.
Fortfarande det gjorde ingen skillnad. Hon visade aldrig några tecken på smärtor eller obehag, men den täta urinering fortsatte.
Sedan en dag tog jag henne utanför att spela i snön. Hon stannade för att kissa och jag blev chockad när jag såg blod i snön där hon urinerade.
Vi tog min hund till en annan veterinär klinik samma dag och hade hon undersökt. Veterinären där berättade att det var stenar i urinblåsan. Inte nog med att hon har stenar i urinblåsan men hon hade haft dem i flera år utan att någon vet.
Veterinären hundens tidigare ägare tog henne alltid berättade för dem att det var en blåsa infektion och aldrig kontrolleras för något annat. Så de fortsatte att spendera pengar på mediciner för henne som gjorde inget för att åtgärda det verkliga problemet.
Min hund var tvungen att genomgå en operation för att ta bort sex stenar i urinblåsan, var större än en avokado grop. Jag kunde inte tro att hon hade dem så länge. De måste ha varit smärtsamt, men hon visade aldrig några tecken på obehag.
Symtom på stenar i urinblåsan hos hundar
För att förhindra att detta händer med din hund, finns det några symptom på stenar i urinblåsan hos hundar du bör leta efter.
1 Frekvent urinering
2 Har olyckor i huset
3. Slickar sig efter urinering
4. Blod i urinen
5. Några tecken på obehag när man kissar
Dessa kan vara symtom på infektioner i urinblåsan samt, vilket är anledningen till urinblåsan stenar är ofta inte diagnostiseras förrän de har vuxit stort och situationen är mer allvarlig.
Om din hund visar något av dessa symtom och du får höra att det är bara en blåsa infektion, men hunden inte blir bättre efter att ha tagit medicin, begära att få hunden kontrolleras stenar i urinblåsan.

Dödsorsakerna i Valpar och hur man mata dem för hand
Kaytee Morot Nibblare: A Nice övergång från Timothy Hay & Cubes Alfalfa
Olika typer av djur Rehabilitering
Några av de bästa utomhus Hundraser
Bli av buggar på ditt husdjur: loppor, fästingar och myggor
Brittany Spaniel Dog Breed
Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver
Glow-in-the-Dark-Krage: säkerhetsprodukt för hundar och katter
Hur Groom en katt utan att repas
Varför man använder belöningar och INTE straff att träna din hund
En Köpguide till Pet Food: Att veta vilka ingredienser att se upp för

Leave a Reply