Styra Loppor

Loppor dör inte ut på vintern. De kommer att ligga i dvala på de flesta områden, men ibland kan fortfarande plågas med hoppning, blod-suckers året runt. Loppor kommer att bita, suga ditt blod och skapa din hud i ett område av ojämna, kliande sår. Ja, det gör de attackerar människor samt dina husdjur. Loppor är mycket svårt att bli av. Ibland omöjligt. Loppor är mycket liten och svår att döda. Du kan prova att trycka ihop dem, men oftast, de hoppar iväg för fort.
Att bli av med de vuxna är lätt, men äggen är ett problem. Ägg kan ta upp till ett par veckor att kläckas och de kan lägga vilande under vintern även i extrem kyla.
Vissa människor och djur är mycket allergisk mot loppbett. Det är alltid bäst att fortsätta underhåll och förebyggande efter din första fallet med loppor. Den kommer tillbaka.
Människor kan drabbas oerhört av loppbett. Vissa människor kommer att fortsätta klåda i flera veckor bara från en bit. Anti-kliar krämer och en antihistamin kommer att minska reaktionen hos människor. Leta efter krämer som har den ingrediens hydrokortison i det för bästa resultat. Tvätta drabbade området med en lösning av varmt vatten och bakpulver fungerar bra för de fall som inte är allvarliga.
Djuren kommer att uppleva håravfall. Loppor kommer att bita de djur som djuren kommer att känna. Djuren kommer att bita, skrapa och slicka sig att hjälpa till att lindra sina besvär. Vissa djur kommer slicka så mycket att de kommer att skapa öppna sår och då blir de en skabbig röra. Det är en kontinuerlig cykel tills du får ett grepp om loppan problemet.
I vissa extrema fall kan människor och djur bli mycket sjuka. Loppor kan bära vissa fruktansvärda sjukdomar som kan överföras till människor och djur.
Djuren måste behandlas för loppor en gång i månaden. Köp ett recept loppa medicinering från en verternarian för bästa resultat.
När du inser att du har en loppa problem är det bäst att tvätta och / eller vakuum något område där ditt husdjur kan vara. Sängkläder, möbler och mattor är bra hem för loppor och deras ägg. Vakuum dagligen och avyttra påsen omedelbart.
I områden där ditt husdjur i allmänhet förblir, strö kiselgur som loppor inte gillar. Det kommer inte att döda ägg, men det kommer att döda de vuxna.
Håll dina husdjur inomhus så mycket som möjligt. De kontaktade loppor på något sätt. Undvik område som kan ha många djur som springer omkring.
Det är inte ett brott att ha loppor, men de säkert är en olägenhet. Styra problemet är hårt arbete, men om du vill bo lagom utan det finns inget annat val.

Viktiga tips att tänka på när hus träna din katt
Herrgård med veranda
Känslig mage hos hundar
Glowlight Tetra Faktablad
Molly Faktablad
Ciklider i ditt akvarium
Tand Bölder hos hundar
C Tryck båda kalvar i sina sidor lite och pressa tillbaka på tyglarna.
Pet ryska Tortoise Care
Var man får tag Grön kattleksaker Online för mindre än $ 10
Poodles – den mest intelligenta av alla raser

Leave a Reply