Stora behandlar för ditt husdjur fågel

Tror du att ditt husdjur fågel är trött på att bara äta pellets och frön? Det är möjligt och att krydda sin kost, här är några saker du kan ge dem ibland.
Frukt är bra eftersom de har vitaminer och mineraler. Några exempel som du kan ge ditt husdjur fågel inkluderar bananer, vindruvor, meloner och apelsiner. Kom bara ihåg att det är färskt och vad de inte äter efter en timme bör kastas bort för att förhindra tillväxt av skadliga bakterier.
Om frukt är bra, det är ingen tvekan om att grönsaker är också värt att ge till ditt husdjur fågel. Några exempel är broccoli, blomkål, morötter och ärtor. Bara vara noga med att tvätta dem först så alla bekämpningsmedel som används i plantera dem tas bort.
Bönor är också bra att ge till ditt husdjur fågel. Innan du ger det, se till att laga det först eftersom det finns vissa sorter av bönor som är skadliga om de råkar äta denna råa.
Vi älskar pasta och ditt husdjur fågel kan njuta det också. Detta beror på att pasta är rik på kolhydrater och det kan gå bra med frukt eller grönsaker som du ger. Bäst av allt, kan detta ätas råa eller kokta.
Ditt husdjur fågel kan också äta bröd eftersom det ger dem en bra källa fiber. Det är bäst att ge det till dem i lukt biter 1:a snarare än en hel del om du ger detta för första gången.
En annan perfekt mellanmål för att ge ditt husdjur fågel är popcorn. Om du bestämmer dig för att tjäna detta unpopped, koka det först i vanligt vatten så att du kan mjuka upp den hårda skrovet. Om du ger denna kokta, se till att detta värms med mikrovågsugn eftersom dessa är mycket fett och salt som är skadligt för deras hälsa.
Spannmål och sädeskorn kan också ges till ditt husdjur fågel. Sådana godsaker innehåller kolhydrater och protein så fyller upp sin tallrik och sedan titta på dem mumsa bort.
Nötter är också en välsmakande behandla som ditt husdjur fågel kommer att njuta. Om de inte äter det, kan detta också användas för att utöva sina näbbar. Bara vara säker på att de olika nötter du ger är både ren och osaltat.
Slutligen kan ditt husdjur fåglar ges viss peppar. Detta eftersom de lätt kan ta det eftersom de saknar smak receptorer som vi människor har. Om du inte tror det, prova att ge ditt husdjur fågel antingen någon färsk chili eller banan peppar.
Fåglar behöver rätt kost och för att detta ska kunna ske måste det intas, ned och absorberas. Du kan få detta från många produkter och om du vill veta vad de kan äta, fråga din veterinär eller göra en del efterforskningar. På så sätt är du säker på att det du ger dem är säkra och att de inte upplever några biverkningar.
Om de inte gillar vad du har gett, inte tvinga dem och erbjuda dem något annat. Med tiden kommer du att lista ut vad behandlar de gillar och inte gillar, så att de kan få äta andra saker inte bara frön och pellets.
För att hjälpa din smälta sällskapsfåglar vad de åt bara, se till att de har en tillräcklig mängd vatten inne i buren.

Platser att anta Katter i Salt Lake City, Utah
Åtgärder för att hålla katter Off din trädgård
Lär dig reglerna hundflock – hundträning
Burmesiska Pytonormar: The Hunter är nu Hunted
Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar
Mest effektiva tips för potträning valpar
Varför är min hund så törstig?
Häst Barns Bränn på Kentucky State Fairgrounds
Fördelarna med att göra din egen kattleksaker
Nackdelen med hunduppfödning
Hur man gör Homemade Rat Leksaker

Leave a Reply