Stoppa hunden från att skälla

De flesta hundar är extremt smarta djur och kan plocka upp kommandon ganska snabbt. Barking är en naturlig instinkt hundar föds med, så bryter vanan av dem skäller på främlingar eller till och med passerande bilar kan visa sig vara mer av en utmaning som de flesta kommandon, men med rätt att instruera och utbildning kan din hund sluta sina onödiga skällande.
Om en hund skäller på någon, kommer vare sig medan ditt hus eller ut på en promenad, låt hunden vet beteende inte accepteras. Behandla hunden på samma sätt som du skulle om det gick på toaletten i huset. Yank hans kedja om ute på en promenad och ge honom en snabb pop på baksidan (inget som skulle skada dem förstås). Detta kommer att negativt förstärka skällande. Men du behöver se till att du gör detta varje gång hunden skäller. Om inte, kommer din hund fånga inte det faktum att skällande är dåligt.
På baksidan, beröm ditt djur när en annan hund eller person går förbi och din hund inte skälla. Detta kommer att positivt förstärka inte skälla. Ge dem en behandling för att inte skälla. Ges tillräckligt med tid, kommer hunden stannar så småningom skäller med kombinationen av positiv och negativ förstärkning.
Om din hund inte svarar på den positiva och negativ förstärkning kan en chock krage placeras runt hundens hals. En chock krage är precis som alla andra krage, förutom att det har en liten enhet ansluten till den som vilar nära hundens hals. Den lilla enheten på kragen kan läsa vibrationerna skällande orsaker. När hunden skäller, kommer en chock avges från kragen. Det liknar den osynliga staket ägare kan använda för att hindra en hund från att vandra bort. Så småningom kommer hunden lära sig att en bark resulterar i en chock, och det kommer att sluta skälla. När detta har hänt, kommer du att kunna ta bort kragen.
Denna krage liknar chock kragen, men i stället för chockerande din hund, kommer det att spraya din hund med vatten. Det är för de individer som inte vill zappa sin hund när de skälla. När en hund skäller, kommer kragen läsa vibrationerna från halsen, och en snabb explosion av vatten sprutar på hakan på hunden. Det gör inte ont, men är mer av ett irritationsmoment. Så småningom, kommer hunden likställa skälla med vattenstråle, och slutar skälla.

Katt Mind Control
En nybörjares guide för att plocka familjens hund
Sanningen om Oroande
Var man får tag Exotiska husdjur till salu
Life Lessons Min katt har lärt mig
Dog Day Afternoon
Den första husdjur kan vara en hund, men det finns skäl varför katter kan vara den perfekta husdjur
Avelshundar och svårigheter Eye
Great House Training Tips för hundar
Korta Roliga dikter: Var är min mus
Tips för att hjälpa din hund Overcome Svartsjuka

Leave a Reply