Stoppa Hundar Bad Behavior Snabb

Du går in i köket och din hund äta mat kvar på disken eller ni hundar börjar skälla på någon förbi ditt hus och du måste ta beteendet på ett ögonblick. Ett nästan säkert sätt att stoppa dåliga beteende är att använda ett gällt skarp enkla buller. Nej det kommer inte att korrigera dåligt beteende tillsammans, men det kommer att rikta sin uppmärksamhet på annat håll tillräckligt länge för dig att ta kontroll över situationen. Detta fungerar så bra att man inte kommer att tro det.
Jag arbetar i en veterinärklinik och så snart vi kommer in på morgonen alla hundar börjar skälla non stop från att vara glada och / eller orolig för att gå ut. Detta gör det mycket svårt att höra varandra prata så om någon försöker kommunicera något enkelt med mig och jag kan inte höra över hundarna jag släppte ut ett mycket gällt skarpa kort ljud som ah ah ah. Det tystar alla av dem för några korta sekunder så att jag kan höra den andra personen. Naturligtvis de gå direkt tillbaka till skällande men det är bra.
Du behöver bara kunna ta kontroll över en situation snabbt för efter allt vi är ägare. Jag har ett litet barn hemma och när mina hundar börjar få ivrig att leka med varandra och få nära till mitt barn och jag behöver dem att sluta innan de slår honom över jag lät att ljud och griper allt och de ser direkt på mig.
Denna teknik är underbar och fungerar i de flesta fall även om bara kort sikt. Prova att titta på Animal Planet är dess mig eller hunden med Victoria Stilwell att se exakt vad jag talar om. Hon använder detta ganska ofta.

Livsmedel som du måste undvika att ge till din hund
Den Weird News Weekly Review, 27-31 Juli
Illaluktande hund Breath: Orsaker och behandling för dålig andedräkt hos hundar
Frågor du bör ställa innan du väljer en ny hund Groomer
Är en Parakeet rätt för dig?
Är pottan Patch rätt för din hund?
Farorna med Foxtails och hundar
Gemensam Sötvatten och tropiska sjukdomar fisk: Symtom, orsak, behandling och förebyggande
Fisk Care: Silver Dollar
Internutbildning din nya valp
Bekväma Bits för hästar

Leave a Reply