Steg för steg guide att anta en katt

OK, så du har utforskat alla alternativ och har slutligen beslutat att anta en katt är det bästa för dig och din familj, nu vad? Tja frukta inte katt älskare, har den här artikeln du omfattas. Jag kommer att täcka alla baser med dig och på nolltid kommer du att få den nyaste medlemmen av din familj hem.
1 Se till att om du är en hyresgäst som din hyresvärd / hyra tillåter dig att ha katter / husdjur i ditt hem. De flesta har inga problem med det men bara för att vara säker på kolla upp det. Det skulle vara en skam att vara så upphetsad om att föra din nya katt hem och sedan måste lämna tillbaka det två dagar senare efter din hyresvärd meddelar dig om ett nej husdjur regel.
2 Gå in i djurhemmet med en idé om vilken typ av katt du vill ha. Om du vill ha en kattunge, kom ihåg att de är mycket mer aktiva och kommer att kräva mer tid än en vuxen man skulle. De är mer benägna att olyckor och kan bli rädda enkelt. Vuxna katter verkar vara mycket mer avslappnad och mindre av ett problem. Men om du gillar att höja husdjur från unga till gamla än har på det. Också bestämma om du vill ha en katt med kort hår eller längre hår. Även om båda katterna kommer att kasta, kommer längre katter gör det mer och du måste borsta håret nästan dagligen för att undvika eventuella tovor.
3. Hitta en lokal kvinnojour i ditt område. En översta plats är SPCA men det finns många andra platser där ute som CAT, Purrfect Cat Shelter, Cats’n’Us, och många andra. Om du kontrollerar din lokala gula sidorna jag är säker på att du kommer att kunna hitta ett skydd nära din plats.
4. Möt katter som är upp för antagande. Nu kan du behöva boka en tid för detta, men de flesta platser kan du bara gå in. Jag skulle råda dig att ringa i förväg bara för att vara säker. När det gäller att uppfylla katterna, som kommer att äga rum i väntrummet som skydd har inrättat. Där kommer du att kunna interagera med dessa katter och ta reda på vilken som bäst passar din personlighet och livsstil.
5. När du har hittat katten som du vill, måste du följa de krav som anges i skyddsrummet. Förutom att betala en avgift för katten, kan du behöva betala för att få dem kastrerade och kastrerade. Vissa platser kräver detta automatiskt och det kommer att bli en del av den totala avgiften, medan vissa ställen lämnar det upp till dig vad du vill göra. Denna process kan ta några dagar. Under den tiden du kommer att vilja att få rum / utrymme i ditt hus redo för din katt. Se till att ha en låda, matskål, vattenskål och en leksak redo för din katt när de anländer. Dess oftast bäst att börja dem i ett lediga rum medan de blir till nytta för miljön och din familj.
6. Registrera din katt med de lokala myndigheterna. Skyddsrummet du får din katt från att låta dig veta om det behövs eller inte och i de flesta fall kommer att hjälpa dig med processen.
7. När skydd kräver dig att plocka upp din katt, ska du inte glömma att ta med en kattbur med dig. Katter är väldigt nervös varelser i början så att du inte vill att din katt ska hoppa runt eller möjligen en olycka när du kör.
8. Njut av bolaget och tillgivenhet för din nya familjemedlem.

Att hålla en Choklad Labrador som husdjur
Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas
Hur du lär din papegoja att öka
Ice Cream House Dog House
Stora husdjur för nyfikna pojkar
Pet Airways – Ett flygbolag Bara för husdjur
Hur man gör vänner med en reserverad katt!
Vet du din hund kroppsspråk?
Bästa hundar för allergiker
Hur man kan stoppa din hund från att hoppa upp på dig
8 Sommar Säkerhetstips för hundar och katter

Leave a Reply