Språket av djur

Djuret språket är en ny och förbättrad version av den tidigaste mänskliga språket någonsin, förutom med mindre uttryck och komplexitet. Till denna dag, människor använder olika verktyg för att kommunicera med djur, såsom suck språk, plast polletter, lexigrams och yerkish.
Teckenspråk, mest signifikant amerikanskt teckenspråk, är en form av kommunikation att människor har använt i århundraden. Djuren har liknande teckenspråk för att uttrycka hur de känner. I själva verket är mycket ordförråd ord från amerikanskt teckenspråk som används för att kommunicera med apor. För att kommunicera med apor, ibland människor använder plast polletter. Apor har förmågan att plocka ut vissa token med bilder eller symboler som kommunicerar vad de försöker uttrycka. Detta är dock gjort med vissa tidigare utbildning, inte varje apa kan helt enkelt lära sig på detta sätt att kommunicera.
Lexigrams är symboler som varje kommer med en viss representation, och en lexigram styrelse innehåller alla symboler på sina tre paneler. Sådana skivor används specifikt för kommunikation med dvärgschimpanser och schimpanser. Yerkish är liknande, i den meningen att den, även har ett tangentbord med ett artificiellt språk görs i symboler. Ibland datorns tangentbord används för enkelhetens eftersom de flesta djur kan lätt förstå hur du använder ett tangentbord.
Great Ape är ett språk som används för att tala med olika apor, som orangutanger, gorillor och schimpanser. Jacques Vauclair, Francine Patterson och David Premack är välkända forskare i stor apa språk.
Människor har länge ifrågasatt användningen av denna stora apa språket och om detta språk faktiskt hjälper djur lösa vardagens problem. Vissa undrar om undervisning erfarenheter med en apa kan vara till hjälp när man försöker lära en människa barn. Detta beror på det faktum att även om det finns skillnader mellan vad en människa kan göra och vad ett djur kan göra, de kan ha sina likheter, liksom. Vissa tror att aporna faktiskt inte begripa någonting, utan endast göra vad som verkar rätt för att få en belöning. Hittills har ingen riktig korrelation visats mellan en apa agerande och vissa tecken.
Många djur har beteenden som är jämförbara med våra egna. De kan förstå ett språk, använda ett språk för att uttrycka sina känslor och tala genom människor på detta sätt. Det är inte bara primater som gör det, havsdjur, som delfiner och sälar, använder ofta sång och teckenspråk, för att tala med människor.
Vissa djur, som människor, har sina egna sång, även om en hel del har inte tal organ eller stämband. Men använder djur inte diskreta toner som människor gör. Vilda apor, till exempel göra ljud för att varna varandra om kommande fara. Människor tenderar att använda föra subtila enheter tillsammans för att skapa en meningsfull ord. Detta kan inte göras i djurvärlden som endast består av ljud eller tecken. Men forskare hävdar att djur språket har nått specifika krav. Dess giltighet har ännu inte bekräftats status av en verklig språk, dock.

Burmesiska Python: South Florida nytt hot
Så här ansöker Horse Polo Wraps & Vad du bör veta om dem
Hur bli av loppor: En guide
Hur man ger din hund en över disk hosta suppressant
Hitta frisk hund mat för ditt husdjur
Chupacabra Semi-mytisk varelse Hittade Möjligen i Texas
Shelter fortsätter att vara i kris
Är din Råtta mycket nervös av dig? Gör henne Confident
En översikt av Toy Dog Breed, den maltesiska
Hur man reser med ditt husdjur
Bästa produkter att använda som Rat Sängkläder

Leave a Reply