Spara pengar genom att Vårda din hund hemma

Dog Grooming är det praxis att ta hand om utseendet på en hund för personligt eller visar syften. Hund trimning är inte bara en lyx för din hund följeslagare, det är också en hälso krav. Groomers är ofta de första att märka ett medicinskt problem, såsom ett öra eller sårinfektioner som kräver veterinärvård. Grooming är också ett bra sätt att revilement ner på allergier och infektioner för både husdjur och deras ägare. Grooming normalt ingår örat kontroll och rengöring, tänder vård, spik trimning och styling hundens locket för att skapa ett imponerande utseende. Du brudgummen crapper din pooch hemma.
Vårda din pooch involverar flera steg: En första borste ut följs av en första klippning av hår eller päls med elektriska Clippers, kammar och grooming saxar. Groomers skär sedan naglarna, rengör öronen, badar och föna djuret och slutar med en sista klippning och styling. Vårda din egen pooch handlar om skicklighet Grooming tips som arbetar på en fårhund förmodligen inte kommer att fungera på ett maltesiskt. Om du är villig att spendera två timmar att läsa en bok om grooming kommer du att kunna förstå grooming detaljerna för rasen pooch du äger. Grooming normalt ingår örat kontroll och rengöring, tänder vård, spik trimning och styling hundens locket för att skapa ett imponerande utseende.
Här är några enkla tips för att hjälpa din pooch sätta sin bästa tassen framåt.
Vissa raser har hår inte päls, deras omslag växer ungefär som människohår, och kräver trimning.Strippning eller hand-strippning är processen att dra dött hår ur locket av en icke-shedding hund, antingen genom att använda en Avisoleringsverktyg eller fingrarna. Långhåriga hundar behöver särskilda borstar, som har lång, rund-ended rostfritt stål eller förkromade stift. Det finns även special borstar för att ta bort mattor och döda hår, gummi curry kammar att polera mjuka rockar och försvinna döda hår, Clippers, strippning knivar, krattor, hårtork och dessa grooming verktyg. Dips lämnar en rest på såret och hår som crapper orsakar ytterligare slitage på saxar bladen.
Läs på din rasspecifika hår. Impuls får oss att vilja alltid ta bort hår över en sheepdog ögon, men detta är ett misstag och faktiskt skadar hundens ögon. Borsta din pooch varje vecka för att försvinna dött hår och minska sprider med hjälp av en kraftig penseldrag. Du kan använda pulver och detanglers varje dag för att hålla hundens hår fin och ren. För hundar som har kort hår, måste de borstas, kanske en gång per vecka. Dra försiktigt något hår växer i örat på utsidan och instans bort om det behövs. Varje vecka borsta, om din pooch har långt hår eller kort hår, är ett viktigt steg i att ta hand om din hund. Klippning din hunds hår mellan tassarna kommer att förhindra allt fastnat (frön från vissa gräs eller grus) mellan dynorna.
Lär dig att välja rätt borstar, kammar, klippmaskiner och använda det grooming verktyg. Använd speciellt utformade Clippers finns på din lokala djuraffären för grooming din hundras. Saxar och hårklippningsmaskiner används för att bli av med hår på vissa typer av rockar eller i känsliga områden. Det finns också borstar för att ta bort mattor och döda hår, gummi curry kammar att polera mjuka rockar och försvinna döda hår, Clippers, krattor, hårtork och päls efterbehandling verktyg. Sedan finns hund spik Clippers, spik trimmare och nagelfilar.
Elektriska Clippers kommer också med en liten borste och en tub med olja. När du använder elektrisk sax för första gången, vrid Clippers på och låta pooch att vänja sig vid ljudet. Håll Clippers närheten hans / hennes huvud och när detta har accepterats, lägga den sida av saxen mot såret så att pooch kommer vänja sig vid vibrationer. Om du fortfarande har mattor i, måste du arbeta Clippers under mattan genom att luta saxen mot tovigt området och försiktigt rycka på mattan när du flyttar bladen under mattan. Under klippning processen, vrid Clippers av, använde den lilla borsten att försvinna byggt upp håret och sedan lätt olja igen. En komplett grooming kit kommer att innehålla borstar, kammar, klippmaskiner och verktyg som hjälper dig att ta hand om din hunds naglar.
En hund kost påverkar alla aspekter av hans kropp, inklusive såret och päls. Om din hunds kost innehåller tillräckliga mängder av fettsyror, bör hans lock och sår verkar frisk.
Borsta hundar är den mest tidskrävande delen i pooch grooming.
Om din pooch lock tovigt, så noggrant som du kan, ta din pooch kam och börjar vid kanten av en matta, äter tänderna på kammen för att lyfta mattan bort från huden. Det är viktigt att inte irritera din hunds sår under grooming-processen. Din favorit schampo är förmodligen alltför torkning för en hund hud. Du kan använda en allmän schampo eller en som behandlar en hud problem som du pooch kan ha,
Nail trimning är absolut nödvändigt för att upprätthålla god hälsa. Trimma din hunds naglar ungefär var fjärde vecka eller så. Om en hund naglar får växa, kommer de krypa över till en spiralform, promenader kommer att bli allt smärtsamt för pooch när de växer ut. Uncut naglar kan böja så långt att de genomborra tassen pad, vilket leder till infektion och invalidiserande smärta. Glöm inte att stoppa innan du når snabbt, vilket är den del av nageln som innehåller nerver och blodkärl. Om du inte kan se den snabba klart, sluta skära strax bakom den punkt där spiken börjar kurvan nedåt. Om du skadar den snabba, sätta lite koagulering pulver på en fuktig bomullstuss och tryck fast den ordentligt mot spiken i några sekunder. Tänk en elektrisk nagelklippare, som är lättare att använda än ett handtag hålls en. Börja klippning din hunds naglar i valp huva, så att de vänjer sig processen
Borstar, krattor, kammar är grunden för all grooming verksamhet. Borsta hela vägen ner till huden, låta massage stimulerar blodcirkulationen och lossa och försvinna flingor av mjäll. Borsta din pooch varje vecka för att försvinna dött hår och minska spridning. Borsta kommer att stimulera oljor i ditt husdjur såret och hålla den fuktig och frisk. Borsta förhindrar mattor av din hunds päls. Borsta med en mjuk borste distribuerar lanolin genom päls och pekar alla problemområden i mattor. Borsta hundar är den mest tidskrävande delen i pooch grooming.
Din pooch bör badas ungefär var 8 till 10 veckor vanligtvis. Var säker på att du borstar pooch innan badet så att alla mattor är ur hans skydd innan han hoppar in Hundar kan badas genom att blöta ner med en trädgårdsslang med en handhållen dusch huvud, eller med vatten från en hink. Ofta kommer en bad inte göra en pooch riktigt ren. En andra bad är utmärkt för att säkerställa att hela kroppen har rengjorts. Många typer av schampo och balsam formulerade för hundar finns, men kan använda ett schampo utan att blanda det med vatten vara lite stark för en pooch som bara få en touch-up bad
När du utför grooming glömmer inte hundens tänder. De behöver årliga tandvårdspersonal bedömningar och tänder rengöring. Däremellan ska du borsta tänderna med en hund tandkräm och ger ben och klorofyll tuggar för att uppmuntra friskt tandkött och bättre andedräkt. Det är inte tillrådligt att skrapa tänderna själv med en tand skalär kan du skada tandköttet och repor i emaljen uppmuntra snabbare bildningen av plack.
Kost spelar en stor roll i plack och tandsten bildas där fuktiga, klibbiga konserver fastnar tänderna på tandköttet, medan ger torrfoder någon skrubbning åtgärder. Kallt rent vatten i en rostfri skål och som ändras många gånger om dagen kommer att gynna hundens tänder genom att hjälpa att tvätta bort matrester.
När jag borsta hundens tänder jag behålla samma rutin, som hundar är bekväm med rutin om ditt husdjur tänder är inte så illa ren med, helt enkelt gnugga lite på sina tänder med fingrarna. När du borstar din hund tänder äter små cirkelrörelser runt utsidan tänderna, var noga med att få borsten under tandköttskanten. Många hundar kommer faktiskt att verkligen njuta av att ha sina tänder rengjorda, eftersom de njuta av smaken av pooch tand Jell. Den viktigaste aspekten av utbildning din pooch att acceptera tänderna reningsprocessen är att sluta borsta långt innan valpen börjar skapa ett väsen.
Kontrollera hundens öron för infektioner och kvalster. Om hundens öron är irriterad skjuta rengöring av örat tills du itu med orsaken till irritation. Insidan hundens öron ska vara en frisk rosa. Om du hundar öron verkar vara friska äter en kommersiell pooch lösning öra rengöring eller en blandning av kvart väteperoxid och trekvart vatten. Ta en runda utgör pad, och rulla den till en svabb. Försiktigt sedan använda din svabb för att få ut överflödigt vax och smuts borta från hundarna hörselgången. Gå inte djupt in i hörselgången. Helt enkelt rengöra hundens öron i områden som lätt ses med ögonen. Stoppa om pooch börjar krångla i alla fall och gå tillbaka till rengöring av öronen vid ett annat tillfälle.
Med lite investering i läsning, tid och verktyg som du kan tryggt brudgummen din egen hund. Om du inte känner till hela jobbet kan du kraftigt FÖRBÄTTRA din hunds inställning till trimning genom att göra vissa uppgifter grooming hemma. Grannen hundar kommer att vara så svartsjuk när du går din dolled upp pooch ner på gatan.

Designa en Doggie Tee för hund vänner
Dödsorsakerna i Valpar och hur man mata dem för hand
Giant Chinchilla Rabbit Profil
Hur gammal är din katt?
Utbildning Du är papegoja att tala
Gidget: Den söta Taco Bell förföljer
Mest effektiva tips för potträning valpar
Ditt första husdjur råtta
Hur man tar bort fästingar från hundens hud
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter
Nedgången av änglar

Leave a Reply