Sörjande döden av ett älskat husdjur

Kände jag mig tvingad att skriva denna artikel om förlusten av ett husdjur. Jag känner smärta, sorg och förödelse som känns.
Förra julen, förgiftat någon Evil vår hund Choc-o. Han var vår choklad lab, och en medlem av vår familj. Min make, barn och jag var förkrossad. Det tog oss lång tid att vänja sig vid tanken att Choc-o var inte längre med oss.
Min man och jag kom precis gift, och jag hade min hund under de senaste 13 i ett halvt år. Scotch var inte så lätt att gå som Choc-o. Han gillar inte främlingar alls. Han var inte ett lätt mål som Choc-o, som var så lätt att gå och alltid ivriga att träffa en ny vän. Jag är glad att Scotch inte drabbas av samma öde som fattiga Choc-o.
Det var inte långt efter Choc-o dog att jag träffade en gentleman på ansikte bok, vid namn Bill Wrin. Han är en frilansande konstnär som skapar 3-D skulpturer av människor och husdjur. Han bilderna faktiskt husdjur bilder på det material han kommer att hugga. Skulpturerna som Bill skär är inte bara en viss ras målas för att se ut som en viss hund, det är den där hunden!
Jag var så glad över att ha träffat Bill. Han är i färd med att göra en skulptur av Scotch. Jag kommer att ha honom göra en skulptur av Choc-o, och ge det till min man i julklapp. Jag tycker det är bra att jag kan ha något till minne av mina älskade hundar.
Jag ville dela detta med andra läsare som lider av att förlora ett älskat husdjur. Om du är intresserad av att ha Bill gör en skulptur av ditt husdjur, sedan bara se honom upp på framsidan bok och lägga till dig själv som vän. Dessutom kan du kontakta Jennifer @ 317-809-1806.

Anser att dessa saker innan du tar hund att arbeta
Den Forest Lawn Pet Cemetery i St Louis säljs
Letar du efter en Mellow, Laidback hund?
Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare
Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur
Pensionerad Webkinz Djur 2009
Allt om rasen: Border collie
Gratis Dog Bakgrund Ladda ner skrivbordet från Dogtown
Kan du hjälpa till att identifiera Patrick?
Petland Demonstration – Plano, TX
Hundarnas Tandvård: Varför Skrapning Plaque Off hundens tänder är dåliga

Leave a Reply