Sommar Tips för husdjur

Sommartid är en bra tid att låta ditt husdjur ha lite utomhus kul. Det kan också orsaka vissa problem för ditt husdjur.
Precis som mycket kallt väder kan mycket varmt väder också orsaka skada. Det är alltid bättre att ha ditt husdjur inomhus i extremt varmt väder. Om du av någon anledning måste hålla ditt husdjur utanför se till att de har gott om färskvatten och en plats för skydd mot stormar. Här är några bra tips för att få dig och ditt husdjur genom de varma sommarmånaderna.
Gå ditt husdjur tidigt på morgonen eller kvällen. Gå inte dem i den heta solen. Alltid komma ihåg hur varm trottoaren kan vara på dina bara fötter. Om inte gå barfota på någon trottoar på en riktigt varm dag.Det är hur deras
små tassar känner! Om du är på väg till stranden, ta med ett paraply för din bästa vän, bryr de sig inte om att få en solbränna. Skärmen kommer att hjälpa till att blockera ut några skadliga strålar. Om han blir överhettad han kommer byxa och dregla som är ett tecken att han blir för varm. Gå vidare och låt honom i vattnet eller kyla honom genom att väta ner honom. Se till att du tar mycket vatten, minst tre gånger mer än han normalt skulle dricka. Det går för när som helst han är utomhus i värmen.
Aldrig! lämna ditt husdjur i bilen. Deras är lagar mot detta. Bara en kort tid i en mycket varm bil kan orsaka skada. Låt inte hundarna dricka vatten från din pool. Klor och andra kemikalier kan vara skadliga. Jag har sett många hundar dricka från i-marken pooler och deras ägare inte stoppa dem är det inte OK. I motsats till ryktena inte alla hundar är bra simmare, se din är. Och aldrig bara kasta ditt husdjur i alla vatten, låt dem bestämma om de vill det eller inte. Om utsidan och mygga start biter inte Spraya dem med din felrapport spray kan göra dem sjuka. Hitta några myggmedel som är framtagen för husdjur. Och kom ihåg husdjur kan få hjärt-mask från mygga bita dem. Skydda dem med hjärt-mask medicin.
Livsmedel tenderar att förstöra tilld snabbare i det varma vädret, även inomhus. Fuktig left-overs kan hålla sig till skålen orsakar en stink. För enklare sanering spraya skålen lätt med vissa icke-minne matlagning spray innan du lägger maten. Eftersom hundar svalna genom flämtande, de flesta hundar kommer dregla mer under varmt väder. Sätt en catch-all plastmatta under vattnet och mat skålar att innehålla röran. Håll en gammal handduk nära dörren när ditt husdjur kommer i så att du kan svepa goo från sina tassar och ansikten.
För loppor och fästingar, jag gillar att undvika att använda produkter med kemikalier. När mina husdjur kommer i jag har en loppa kam blötläggning i varmt tvålvatten. Innan jag tar honom i jag kamma honom flera gånger. För bad gång jag använder varmt vatten och lite gryning diskmedel tvål. Efter att jag torkar honom då jag kamma honom igen. Om hans hud verkar torr jag gnida lite babyolja i rocken. Håll ditt hem dammsugas och spraya en blandning av 1/4 kopp ättika till 1/2 liter vatten.
Detta kommer att hjälpa till med sällskapsdjur lukter och bidrar också till att stöta bort loppor.

Viktiga frågor att ställa en hunduppfödare
Vad vi missförstår Om Taxidermy
Allt om rasen: Mucuchies
Rå Turkiet Friskare Katter
Tips för att ta bort grader från hästar MAN ELLER SVANS
Hemsida granskning: Goldfishconnection..com
Hur man kan stoppa en hund från att äta din matta
Hundar som älskar varmt väder
Den flamländska jätte kanin
Dog Days of Summer: varmt väder Tips för hundägare
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer

Leave a Reply