Som människor livsmedel är inte bra för hundar?

De flesta människor är antingen på ena sidan eller de är inte. Få är i mellan. Många undrar om vad som är och inte är ok att mata sina fyrbenta vänner. Jag har gjort forskning som jag har tre hundar av min egen, och dessa är några av de saker som jag har hittat genom åren.
Choklad är en viktig nej nej för din hund. Som en sida noterar, är det också giftigt för hästar. Det finns en kemikalie som finns i choklad, som kallas teobromin. Det fungerar på hundar som caffiene gör hos människor. Det kommer att orsaka Thier hjärtat att slå för fort. En liten bit choklad kommer förmodligen inte att skada din hund, men det är aldrig en bra idé i alla fall. Vissa hundar har mer känslighet för vissa kemikalier, liksom människor. Tecken på choklad förgiftning inkluderar kräkningar, diarré, ökad urinering, liksom muskelryckningar, och överdriven flämtande. Om du tror att din hund har ätit för mycket choklad, vänta inte för symtpoms. Få honom eller henne till veterinären direkt.
Lök. Utfodring din hund eller lök katt kan resultera i ett tillstånd som kallas Heinz Body Anemi. I korthet, kan mata dina hundar lök skada Thier röda blodkroppar, och därmed Heinz Body Anemi är resultatet. Symtom på detta är bland annat depression, ökad andnings-och hjärtfrekvens, liksom svaghet, feber, kräkningar och aptitlöshet. Om du känner att din hund kan ha ätit lök eller kan ha denna sjukdom, ta med honom eller henne till veterinären omedelbart. Vänta inte alls. Någon form av lök är farlig, färsk lök, kokt lök, lökpulver, torkad lök, och lök salt. All form av lök är dåliga.
Kyckling ben. Snälla, oavsett om du har gett dina ben hund kyckling under en mycket lång tid eller inte, sluta göra det, och aldrig göra det igen. Det tar endast en gång för att det ska splittra på fel sätt, och din hund kommer att vara i allvarlig smärta och det är liv kan vara i fara! Jag lärde mig detta den hårda vägen med en av mina bebisar. Veterinären bekräftade också, det är en mycket dålig idé att mata en ben hund kyckling.
Vindruvor och russin är också dåligt för din hund, och kan göra dem helt sjuk. Få dem några verkliga behandlar kvalitet hund. De är inte så dyra. Om du inte har råd att mata din hund rätt godsaker och mat, då kanske du inte ska ha en hund. Det kan vara en grym sak att säga, men en hund förtjänar en bra ägare som kan ta hand om dem på rätt sätt.
Svampar är också dåligt, som kan vara citronolja extrakt. Naturligtvis aldrig mata din hund ruttnande mat. Du skulle bli förvånad över hur många människor tror att det är ok. Jag har hittat tea tree-olja är också en dålig idé. Snälla, om du är osäker, gör en snabb google-sökning, eller fråga din veterinär.
Hålla dessa husdjur glada och friska!

En ny besökare – Del 3
Skador av huskatter för miljö
Hur att hjälpa hundar som är rädda åska
Low Carb Hundfoder: ett hälsosammare val för ditt husdjur
Välja det perfekta namnet för din hund
Montering bitar Hästar
Möjliga hund öron Problem
Hur göra din hund dina bästa vänner
Vård för Svarta Phantom Tetra
De bästa Hundraser för Outdoor Fun
Sängkläder för din Golden Retriever

Leave a Reply