Små vita Frogs

Jag skulle vilja dela min berättelse om den lilla vita groda.
Förra julen köpte jag min son en guldfisk och en liten vit groda med rabatt butik. Damen i affären sa den lilla vita grodan skulle vara ett bra komplement till akvariet. Jag antar att hon måste ha haft för många och försökte bli av med dem. Jag vet inte, men jag stolt köpte guldfisk fläkten svans och groda. Jag köpte en ny åtta liters tank med verk. Jag ville att detta är en bra present till min lilla pojke.
Jag visste att han inte var gammal nog att ta hand om dem, jag hade inga förväntningar på det. Så höll jag det enkelt.
Jag körde ivrigt hem och fick allt setup. Julafton när jag presenterade tanken han förundrade sig över fisken och grodan. Jag var så stolt. Han namngav även fisk musikanter och så vi döpte groda jordnötter, eftersom han var liten och typ av såg ut som en jordnöt.
Nåväl, låt mig berätta att han inte är en liten jordnöt längre.
Vi har redan fått köpa större 15 liters tank, och jag tror att de verkligen behöver en större! Den trevliga damen i butiken inte berätta att dessa små vita grodor växte. Jag tänkte bara: lilla vita groda han är så söt.
Efter att han började växa, jag gjorde en del forskning. Jag fick reda på att de kan få upp till fem inches. Och, kan jag tillägga på mycket kort tid. Vi kallar det en han, men vi är inte säkra på sin kön. Han är redan nästan 5 inches lång och växer fortfarande och han bara 8 månader gammal.
Återigen sade den trevliga damen bara för att ge honom fiskmat. Tja, äter han fisk mat och allt annat kommer nära toppen av vattnet, även fingrarna.
Inte get me wrong, jag har blivit fäst vid honom, men om du överväga att köpa en liten vit groda. Se till att du förstår vad du får in.
Dessa grodor är alltid hungrig. De kommer att äta hela tiden om du låter dem, och när allt äter så mycket, bajsar det så mycket också! Vattnet i tanken blir smutsig mycket snabbt, även med vatten filtret körs kontinuerligt.
Om du funderar på att köpa en liten vit groda, (de är typ av cool,) att du vet hur man tar hand om honom. Jag visste inte, och lyckligtvis visade det sig okej. Inte bara låta damen i butiken berättar saker, hon vet ingenting om.
Tack för att du tar dig tid att läsa om små vita grodor. Förhoppningsvis innan du köpte honom!

Bladder problem hos hundar
Ta en aktiv strategi för hus utbildning din hund
Bästa Hane i landet
Hålla din hund lycklig i Dog Days of Summer
Olika skäl till varför din hund är halta
Naturliga hem behandlingar för Hypertyreos i Cats
Bryta ner meddelandet barriärerna mellan Hörntänder och människor
Hur man planerar en väg resa med din hund
Poem om förlusten av en hund Antagen från Animal Shelter
Avelshundar och svårigheter Eye
Varför föra din hund att arbete kan skapa ett störande miljö

Leave a Reply