Sluta din hund från att äta smuts

Jag har haft min andel av hundar, och det verkar jag dras till de med udda beteendeproblem! Mickey, var min beagle en berömd smuts eater. Det tog oss flera månader att få honom att sluta. Det var pinsamt när företaget kom över och vi var oroliga för hans hälsa. Efter samråd med olika veterinärer och läsa många böcker, var vi äntligen kunde bota honom. Jag vet hur frustrerande det var för mig att gå igenom detta så jag tänkte att jag kunde vara till någon hjälp och lära dig hur man kan stoppa din hund från att äta smuts!
Efter samråd med vår veterinär deras största bekymmer var den typ av mat som vår hund äter. Så över en spännvidd på två månader försökte vi flera olika märken Iams, stamtavla, Science Diet och även Wellness som är tänkt att vara en av de bästa på marknaden. I vårt fall var detta inte problemet.
1 Se till att din hund är på en hög kvalitet varumärke livsmedel som består av naturliga ingredienser.
Inte alla hund livsmedel kommer att hålla med ditt husdjur. Stick med att köpa livsmedel från Petco eller liknande butik. De säljer bara högkvalitativa livsmedel jämfört med några av de billigare märkena i dagligvaruhandeln.
2 Se till att ditt husdjur får tillräckligt utöva en omgång fångst, en stock promenad, slita ett krig! Vissa hundar äter smuts av tristess om de sätts i bur upp eller på en hund springa!
Mickey föll vår underbara hund i nummer 3. Han visar det sig att han var besatt av att tugga och när ingenting var på gården som var hans tycke, skulle han äta smuts!
3. Se till att det finns gott om tuggleksaker! Grisöron verkade vara gamla Mickeys vapen i valet! Vi har även kunnat börja smyga i vissa dentala ben som smuts! Så bara komma in i vanan att hålla något runt för att bota sin Oral Fixation!
Du har alltid möjlighet att lådan träna din hund! Jag är glad att vi inte behövde komma till detta med Musse, men det var vår nästa drag.
4. Att hålla din hund i en bur medan du är borta låter inte kul. Även kommer detta hindra din hund från att äta smuts och kunde göra henne känna sig säkrare i det långa loppet.
Det finns så många faror med hundar äter smuts, verkar det ofarligt, men dess verkligen inte. De kunde inta starka kemikalier, insektsmedel, eller vassa föremål som kan vara dödligt! Inte att nämna de kan försöka berätta något om deras dålig kost om de är foder en hund livsmedel som inte håller med dem eller deras behov. Ha tålamod med din pooch, kommer de omkring dig bara att hitta orsaken till problemet. Följ dessa steg om hur man kan stoppa din hund från att äta smuts och du bör se en förbättring! Lycka till

Borrelia i Cats
Extra hög eller extra bred baby Gate med en Pet kattlucka för hemmet
Halloween Tips för hundägare
Typer av eremitkrabbor
Hur adoptera en katt
Rat: Är det rätt husdjur för dig?
Undervisning Din Kaxig nymfparakiter till Diskussion
Hålla Kitty Utanför Köksbänken
Valp Farming
Saker jag har märkt om katter
Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension

Leave a Reply