Skydd eller Uppfödare? Hitta din nästa husdjur

Både kvinnojour hundar och de från en uppfödare har fördelar och nackdelar. Ju större svar på frågan om vad som är bäst kan besvaras av dina preferenser och synpunkter på hunden. Om du är intresserad av att visa din hund i konformation så finns det egentligen inget beslut som inte kommer att vara möjligt med en kastrerad skydd hund. Om du letar efter bara ett husdjur då ett skydd hund kan vara det perfekta valet. Antalet och dyster framtid för stora svarta hundar är hög och bister på ett härbärge. Frågan är – vad vill du ett husdjur till? Svaret – som bara du kan ge – kan bestämma var du ska leta.
Skyddsrum tar i inte bara hundar som går förlorade, men de som har haft problem. Alltför ofta shelter anställda inte är bekant med ras identifiering och människor vilseleder bygger på gissningar. Om någon kan ha husdjur endast under 20 pounds som fel svar kan innebära en £ 50 vuxen som du inte kan hålla – och hunden förlorar. Vidare vissa hundar är det på grund av oetiska metoder i vissa skyddsrum som tvingar hundar som har ett hem i ges upp av ägare som vill ha dem tillbaka men inte har över $ 100 i avgifter för att få ut dem.
Om du vill föda purebreds för konkurrens så finns det egentligen inget val – en uppfödare är det enda sättet att reservera det alternativet. Om du har en ofullständig hem många härbärgen och räddar kommer inte låta du har en hund, så det driver ett krav för att få en via en uppfödare. Kanske du bor i landet på en gård, inte har en inhägnad gård, men hunden kommer att vara med dig för det mesta utanför eller inuti, och när du är borta i ett trångt bekväm område. En äldre man fann även med 40 hundar av rasen han ville i trängande behov av bostäder, var situationen olämpligt, så han köpte en valp från en uppfödare.
En renrasig från en uppfödare ger en rimlig förväntan om vad som väntar. När du får en renrasig Fox terrier eller Yorkshire terrier har du en förutsägbar storlek de kommer att vara på förfallodagen. Detta är inte fallet med en blandad ras valp! Det är inte nödvändigtvis sant shelter hundar är friskare – de har utsatts för många saker och en del bostäder har ökat döda priser för kennelhosta (som lätt behandlas!).
Arbetande hundar kan hittas antingen rum. Många hittar en hund föds upp för en viss uppgift är mer sannolikt att utföra det väl. Men en hög enhet hund att tävla i agility eller flyball till exempel, kan problemet hunden på härbärget njuta väl verksamheten och inte vara ett problem längre med en aktiv livsstil som de behöver.
Om du letar efter bara ett husdjur och uppfyller kvalifikationerna för ett skydd djur sedan med alla medel se det först! Ibland finns det djur där förskyllan av sina egna. Var förvarnad dock att genom viss statistik 95% av hundar överlämnade grund utbildningsfrågor. Alla djur får du behöver utbildas! Hur villig är du att hålla sig till nya husdjur genom befintliga problem som uppstår? Detta är viktigt om du får ett skydd hund eller köpa från en uppfödare. Du måste träna hunden.
Vet vad du vill gå i – har en tydlig bild av aktivitetsnivån, grooming krav och renrasiga eller bara hund du vill ha. Om du hittar grooming en knepig ser inte på något annat än släta belagda hundar oavsett hur söta de är. Många gånger små hundar snabbt bort från skyddsrum så att få lägenhet hundar kan innebära att du sluta med att hitta andra resurser.
Glöm inte annonser för hundar som människor flyttar och inte kan ta hunden med sig. Gör inte antaganden – många ser ett husdjur som tillfällig men soldater pågår en utbyggnad som inte har någon att ta sin hund tyvärr ofta måste ha sina husdjur ansikte som avlivas eftersom de inte kan ta dem.
Det finns många sätt att få ett bra husdjur men oavsett hur du väljer att vara säker på att det är ett välgrundat beslut för livet av sällskapsdjur. Det är en varelse som kommer att vara med dig i många år – välj klokt! De förtjänar det – och det gör du.

Lokala Dog Training Schools i Newark, Delaware
Förklaringar till vissa beteenden husdjur katt
Dog Parks i Palm Coast och Flagler Beach-området
Anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta med dig
Hjälp! Min katt slutade äta, vad ska jag göra?
Pet Care: Corn Snake
Anledningar till att äga en katt
Hur man förbereder din hund att lära
Fågel näbb Hälsa
Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Nöp nerver i Hundar

Leave a Reply