Skunk 911 Nödanvisningar

Känn din fiende. Skunk spray är en viskös olja. Den vidhäftar och penetrerar väl. Det kommer att hålla sig till och penetrera allt som den vidrör. Det avdunstar också och re-fäster till andra ytor.
Sätt på några gamla kläder.
Innan du kommer i kontakt med din hund, vet att din hund kommer skaver mot dig och överföra skunk lukt, vilket är aldrig roligt. Av denna anledning är det alltid en bra idé att byta till några gamla kläder innan du hanterar ditt husdjur. Du vill handskar när du faktiskt börja städa också.
Låt inte din hund sitta på din matta eller möbler.
Det kommer att överföra denna illaluktande skunk lukt i din matta fibrer. Istället placera en del tidningar på golvet och försöker att hålla din hund lugn.
Kontrollera din hunds kropp för bett och repor.
Om du märker att din hund har bitit eller repad, är det tillrådligt att du besöker din veterinär. Detta gäller särskilt om din hund inte har haft sin rabiesvaccinering. Den rabies virus kan spridas till alla varmblodiga djur om det är biten av ett infekterat djur, och skunkar kan bära rabies.
Kontrollera din hunds ögon och näsa
Om din hund sprutades i ansiktet, dess ögon och näsa sannolikt irriterad. Det bästa du kan göra för att lindra irritation är att utplåna de drabbade områdena med en torr pappershandduk och torka sedan försiktigt med en lätt fuktad trasa.
Endast rena områden på din hund som har besprutas.
Skunk spray är mycket fet och sprider sig snabbt, vilket är varför du kommer att vilja behandla endast det område som sprayades. Den bästa initiala behandlingen är att utplåna oljan bort av pälsen. Undvik att tvätta din hund hela päls eller du kommer att distribuera spray – och illaluktande lukt! Oljan kan tränga igenom huden och päls, så du kan använda (mild) olja bort föreningar att rensa bort ytan oljan, men du kommer inte att kunna eliminera lukten helt. Vad du kommer att kunna göra är att stoppa spridningen till andra ytor, inklusive dig. Tomatsaft är bara bra för Bloody Mary you’l vill efteråt.
Låt hunden städning till din veterinär eller använda den bästa professionell kvalitet på marknaden,
doggiCLEEN SkunkSpray.
För att bli av skunk lukt från din hunds päls och hud, behöver du något mycket starkare, vilket är varför många människor väljer att ta sina hundar till veterinären. Detta är inte en dålig idé eftersom veterinärer kan de-skunk hundar ganska effektivt. Sätt tidning eller en gammal bedsheet att skydda din bil interiör från direkt kontakt.
Akta dig för brottsplatsen.
Din hund troligen sprutas i din trädgård och det är mycket troligt att den kvarvarande spray är beläggning någon del av din trädgård. Du kan behandla detta med starkare rengöringsmedel än du skulle använda på din hund, inklusive avfettningsmedel. avanFLEX Vätska Deodorizerdoes ett bra jobb kemiskt neutralisera lukter likeskunk lukt, och kan av våra kunder använder den för att ta bort skunk doft från sidan av deras hus och utemöbler, vedstaplarna och andra objekt som du inte skulle använda ett avfettningsmedel på. Ofta ett avfettningsmedel inte kommer att penetrera en yta samt avanFLEX vilja.
Var beredd på nästa gång.
Dessa produkter är prisvärda, icke-invasiv och miljövänlig. Bäst av allt, ta bort de den skunk lukt och alla kommer med en pengarna-tillbaka-garanti.
För att du, din familj och dina grannar vara beredd på nästa gång, bör du fylla på Biocid Systems Skunk 911 Hem kit, Skunk 911 Rescue Kit anddoggiCLEEN Skunk Spray.

Hur hände det här? Skunkar Spray hundar som är Nosey!
Till skillnad från andra djur, hundar är extremt nyfiken, orädd och kommer sannolikt att hamna i trubbel. De kommer att testa sina gränser genom att närma skunkar och sniffa. När skunkar känner sig hotade, spraya de spår mängd vätska som en försvarsmekanism genom sina anala doftkörtlar – deras hemliga överlevnad vapen. Varje skunk är utrustad med en säck som innehåller ungefär en tesked av vätska, vilket gör att skunk att spruta flera gånger.
De anala doftkörtlar är vad producerar den hemska, ihållande lukt. Hundar som sniffar eller tjata skunkar kommer att få besprutas, vanligtvis i deras ansikten, vilket kan leda till omedelbar irritation utöver det hemska lukten.

Hur kan jag behandla min hund Utan Vet?
Ingen tycker om att gå till veterinären. Även din hund hatar det. Med doggiCLEEN Skunk Spray kan du rengöra verkligen lukten av din hunds coat.doggiCLEENis en mjukgörande och tensid-baserad rengöringsmedel som innehåller aktiv klordioxid. Det fungerar bra, precis som andra biocider systemprodukter. Ge det ett försök. Kom ihåg, de har en pengarna tillbaka-garanti.

Doggy är ren, nu då? Hur bli av skunk lukt i bilen och I och runt huset?
Varför inte prova en produkt som faktiskt fungerar och är en garanterad skunk lukt remover? Biocid Systems har tre kraftfulla produkter som effektivt kan eliminera skunk lukt – alla består av en huvudingrediens:
Klordioxid (ClO2). ClO2 är den mest effektiva desinfektionsmedel, oxidationsmedel och deodorant som finns idag (nästan alla vita papper bleks med ClO2 och européerna använder det för att desinficera sitt dricksvatten istället för klor) och har lite hälsa, biologiska eller ekologiska effekter när de används enligt anvisningarna.
• I ditt hem.
roomSHOCKER Quick Release produkt kan effektivt deodorize ett rum eller en krypgrund inom några timmar.

• Utanför ditt hem.
För utanför områden eller utrymmen krypa, bör du använda avanFLEX Liquid deodorizer. Ett paket, när nedsänkt i 5 liter vatten kommer att göra en kraftfull deodorizing lösning. Du kan spraya, sopa eller tvätta det på områden som stinker av skunk lukt.
• Tänk på att solljus bryts ClO2 mycket snabbt – inom loppet av några sekunder – och även utan solljus det vanligtvis bara varar timmar. Det är en bra sak för oss alla, eftersom det innebär att när du är klar med det, det är borta.

Och det är naturligtvis snäll mot miljön. Men det betyder att du inte ska använda dessa produkter i direkt solljus eller annars kommer de att ha minskat effektivitet.

Genom att tillämpa ClO2 baserade produkter, kommer du bli av med det irriterande skunk lukt och även spara lite tid och pengar i processen.

DoggiCLEEN Skunk Spray: Denna enkla formel tar bort skunk lukt på hundar utan starka kemikalier eller kostsamma räkningar veterinär.

I bilen. autovaccinet Quick Release fungerar precis som roomSHOCKER, men för din bil. produkt bil, krypgrunder eller utanför områden.

DoggiCLEEN Skunk 911 Hem Kit: Detta kit är perfekt för att ta bort skunk lukt i ditt hem och på ditt husdjur, och innehåller 1 DoggiCLEEN Skunk Spray och 1 rum Shocker Quick Release.
DoggiCLEEN Skunk 911 Rescue Kit: Detta Rescue Kit är garanterat att bli av med skunk lukt i bilen, hem och på din hund. Detta kit innehåller 1 Skunk 911 Start Kit, 1 Auto vaccin Quick Release och 1 avanFLEX Liquid Deodorizer ..

Allergivänliga hundar: Bor med Pet allergier
Utbildning en hund att vänta på kommando att hoppa in bil: enkla tekniker
Historien om Exotic Vita huset husdjur
Cheetah: Det snabbaste djur i världen är en utrotningshotad art
Din nya häst
Lokalt ägda småföretag: Classy Clawz och Pawz
Hemlagad kattmat Upptäck fördelarna med Homemade kattmat
Fem intressanta fakta om berömda Clydesdale hästar
Hjärtmaskar i katter och hur man behandlar dem
Hur man känner igen djurmisshandel
Tips för att namnge din nya valp

Leave a Reply