Skötsel och utfodring av hamstrar

De grundläggande nödvändigheter en hamster behöver är naturligtvis ett skydd, en Vattenkopp, en matskål och en övning hjul. Om du nyligen köpt din hamster, se till att lämna hamstern i sin penna ensam i två dagar så det kan bli vana med sin omgivning.
En hamster behöver en liten penna, oftast en nivå är tillräckligt och spån skall placeras i botten av pennan. Det finns doftande sängkläder för hamstrar och det finns spån. Antingen en kommer att fungera. Spån ska placeras i botten av pennan täcker 1 – 1 1/2 Deep i pennan och täcker hela golvet. Detta håller pennan sanitära och lättare att rengöra.
Se till att använda destillerat vatten för hamster och fyller upp vattnare. Fyll matskål till toppen och se till att matskål är lätt för hamstern att komma in för att äta sin mat. Och framför allt hamstern måste ha en övning hjul. Detta håller hamstern i god fysisk form.
Om du har barn som är yngre än tre, se till att hålla ett öga på dem och hålla hamstern bur upp ur vägen. Barn under tre tenderar att vara nyfiken på lilla critter och vill leka med sin nya husdjur.
Var noga med att alltid handledare mindre barn som kan hålla hamstern. En person måste alltid vara försiktig med hamstern om de vill att det ska vara lugn kring människor och inte bli aggressiv. En person som är aggressiv med en hamster skulle behöva oroa sig för det-bit.
Vanligtvis tar hamster ut endast två gånger eller så i en dag är okej. Ta ut honom mer än så skulle kunna sätta honom i fara att försvinna i huset eller skadad. Även hamstern kan bli aggressiv om den hanteras för mycket.
Se alltid till att hantera din hamster med omsorg och kärlek. Tenderar att din hamster dagligen och alltid vara försiktig. Ha roligt!

Dog Training i Deland, Florida
Tips för att läsa din hunds kroppsspråk
Friska Aktiviteter för Hushållens Katter
Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre
Fergie Schnauzer
Hur bli av loppor med en inomhus / utomhus katt
Hur mata din hund: 5 Fördelar med en utfodring schema för din hund
Förebyggande vård för Hot Spots kan hålla ditt husdjur glad hela sommaren
Recension: Däck biter PawTracks, Däck hundleksak
Deodorize en skunked hund
Ställ in den gratis … (Att handskas med andra serie del IV)

Leave a Reply