Skötsel av din Antagen hund

Överallt man ser dessa dagar, det finns annonser för antagande av hemlösa djur. Det verkar vår för ben vänner mår inte bättre än sina mänskliga motsvarigheter. Om du funderar på att göra ett husdjur del av ditt hushåll är adoption ett underbart sätt att ge en mer varelse en plats att leva.
Vi har valt att anta en ung vuxen hund att vara en del av våra liv under det senaste året. Att anta en något äldre hund har sina fördelar. Djuret förs början av hus brytande problem som kommer som en del av att anta en valp. Nämligen de flesta nya valpar är mellan sex och åtta veckor gamla, blyg de tolv veckor flesta valpar behöver för att kunna kontrollera sin tarm-och urinblåsa. De flesta unga vuxna hundar har faktiskt vissa hus bryta utbildning när de kommer hem. Och så olyckor medan de fortfarande hända, är mindre benägna att bli en långsiktig problem.]
Din första veckan hemma med din nya vän bör innehålla träna hunden att använda en låda, som är en metall eller plast kapsling avsedd att ge hunden en plats för det egna och en plats för att säkert rymma den nya hunden borta från dina värdefulla ägodelar när du är ute ur huset. Crate utbildning tillåter djuret att använda sina grundläggande instinkter inte smutsa det sovutrymmen och en tillflyktsort från en upptagen hushåll. Även om vissa människor känner låda utbildning är grym, har vi funnit att det faktiskt kan bli hundens favoritplats i huset och kan hjälpa i andra delar av internutbildning förutom inbrott och spara möbler. Chansen är stor att under de kommande veckorna, kommer lådan bli mindre en nödvändighet och mer av en glädje än du någonsin kan ha trott.
Behandla utbildning och låda utbildning går hand i hand. Att locka en bur blyg hund att komma in i lådan, placera en liten behandla först vid ingången av backen och sedan djupare och djupare in i lådan tills hunden är inom lådan. Tala mjukt, prisade hunden och ge en mer behandling. Slå inte igen lådan dörren stängs. Stäng dörren sakta och försiktigt. Detta lär hunden att lådan är en plats för belöning snarare än en plats för straff.
Om din nya vän är inte helt hus utbildade, kan du överväga grundläggande tekniker internutbildning som att mata hunden femton minuter innan du tar hunden att uträtta sina behov. Detta gör inte bara hunden att bli bekant med din egendom, men också ger hunden en chans att visa vad den tycker om det. Lättsinne åt sidan, påminner hunden att din matta är inte rätt plats att göra det. Också glöm inte att berömma hunden när hunden defecates utanför.
Varje antagna hund kommer med sina egna erfarenheter fortfarande intakt och vi måste bli medvetna om vad det innebär för varje hund. Vissa hundar, som antogs av härbärgen och räddar, har varit värdefulla husdjur som inte längre tas om hand av sina mänskliga följeslagare. Dessa djur är ett mindre problem för de flesta människor. Andra djur har försummats eller missbrukas av människor. Inte alla antagna djur har varit problem. Skonsam behandling och vänlighet fungerar med alla hundar. Men acclimating ett nytt husdjur i ditt hem kräver också fast och begriplig utbildning.
Det tar inte lång tid för de flesta antagit djur att visa dig den utbildning eller brist på utbildning hunden har fått tidigare. Allt man behöver göra är att låta hunden ett par dagar att få användning för det nya namnet, om det inte kom med en och några försök med grundläggande kommandon.
Till exempel, om hunden heter Mickey, skulle man kunna säga. Musse att få hundens uppmärksamhet och sedan säga Kom. Upprepa sedan kommandot, Mickey, kom. Om hunden inte mer än slå upp som svar på höra hans namn, ge hunden vissa slags re-assuring ord, inklusive beröm och sedan upprepa kommandot, Mickey, kom. Betydelsen av beröm för positiva svar kan inte överskattas. Också konsekvent användning av ord och fraser för särskilda kommandon kommer att resultera i mindre förvirring för hunden, vilket ger enklare och snabbare utbildning samt trevligare träningspass.
Om du vill att hunden att svara på kommandot, Mickey, kom. Då alltid använda kommandot. Blanda inte ihop hunden med hjälp av olika fraser gillar Få hit. att ringa hunden. Den konsekvent användning av kommandon är mycket viktigt om man vill minimera den tid tränar hunden. Dessutom bör hundens namn aldrig användas på ett negativt sätt. Säg aldrig Mickey-fan eller använder ordet inte tillsammans med hans namn. Du skulle inte reagera positivt när du hörde ditt namn som används på det sättet heller.

Tips för att dekorera en fisk akvarium
Jack Russell terrier
Behandling Ektoparasiter på kanin och illrar
Skötsel av din Antagen hund
Stora hundraser för familjer
Katter och Tuna-Gul Fat sjukdom
Är din fågel Uttråkad?
Clydesdales: De vanligaste identifierade Mindre vanliga Horse
My Dog Sadie
Dusty
Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension

Leave a Reply