Skallerorm Undvikande Utbildning för din hund: Förhindra ett potentiellt dödligt Rattlesnake Bite

Rattlesnake biter är farliga och kan vara potentiellt livshotande för en hund. Skallerormar har vad som kallas en Hemotoxin, ett toxin som produceras i deras gift som orsakar koagulering problem i hela kroppen. De andra typerna är Necrotoxins och nervgifter. Så hur undviker man ormbett och skydda din hund mot en potentiellt dödlig bett? Snake undvikande träning är det bästa sättet att träna din hund att hålla sig borta från ormar. Detta kan vara dyra utbildning för att gå igenom på vissa ställen, men i slutändan är det väl värt de pengar som spenderas. Du skyddar din hund och du kommer inte att behöva betala för behandling längre ner på gatan.
Så vad innebär orm undvikande utbildning? I grund och botten kommer personen som kör klassen orm undvika att använda e-kragar (elektriska kragar). Instruktören har vanligtvis en grupp skallerormar ute på gården i burar och defanged. Vad instruktör måste du göra är att ta din hund runt gården som om du skulle för en promenad. När du är i närheten av buren som rymmer ormen och din hund går att sniffa det, kommer instruktören utlösa e-kragen. Detta kallas negativ förstärkning. Genom att utlösa e-kragen när din hund gick till gå lukta ormen, lämnade ett avtryck i hans / hennes hjärna. Denna avtryck, förhoppningsvis, kommer att förbli med hunden genom resten av hans / hennes liv. Nästa gång hunden ser en orm, ska du se honom / henne att bli mycket tveksam till att lukta ormen. De flesta hundar kommer att se mycket orolig när de ser ormen att de tror att de kommer att bli chockade igen.
Du bör upprepa utbildningen orm undvikande vart 3-4 år för att hålla det fräscht i hundens minne. För vissa hundar kan det ta mer än en gång för att gå förbi ormen i buren, för dem, är processen upprepas hur lång tid det kan ta för dem att undvika ormen. Du kan orm-bevis din trädgård på toppen av ormen undvikande utbildning. Det finns företag som man kan forskning på Internet som kommer orm-bevis din trädgård för dig. På så sätt har du två metoder för att undvika ett ormbett. Genom orm undvikande utbildning och orm-proofing din gård kan du känna dig säker på att risken för din hund att bli biten av en orm, kraftigt reduceras. En ormbett är något som du inte vill ta itu med. På toppen av att vara dyra att behandla, kan det vara potentiellt dödliga för din hund.

TJ och Skylar
Köpa Hamstrar: A True Story
Artificiellt ljus Bidrar till sömnstörningar hos fåglar och djur
Kontinuerlig rörelsesekvenser Utbildning för hundar
Levande Bärare
DIY hund lydnad utbildning Tips för överdrivet skällande
Olika mutationer av Gouldian Finches
Insekter av betydelse för Djurägare
De farligaste hundar ha för husdjur
10 Viktiga tips för bättre Dog Training
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer

Leave a Reply