Skällande hundar: Hur att stoppa dem och varför man inte ska lämna sina hundar utanför för timmar utan tillsyn

Så här stoppa skällande hundar oförskämd grannar. Även en hund utomhus kan lindra själv fritt och njuta av frisk luft, inse att om en hund kontinuerligt skäller (inte nödvändigtvis skällande varje minut, men upprepade gånger hört, om och om igen), då någon hund beteende expert kommer att säga detta innebär att hunden är stressad och lidande ångest. Hunden är inte glad, och en bra hund ägare bör bry sig om hans / hennes hund känslor.
Var inte rädd för att direkt möta grannen personligen, men omedelbart identifiera dig som någon som bor i området, så att de inte tror att du är en advokat. Flera gånger har jag spårat de mötesetikett ägare tidigt på morgonen skällande hundar och påpekade detta problem ut till dem, och med goda resultat.
Lyssna på hundskall kvar i timmar eller till och med en timme, och skällande hundar på fritiden. Det är två mycket olika typer av skällande. Man är en stressade skällande och en är en glad lekfull skällande. När hundarna utelämnat som skäller hela tiden (några skäller var femte minut skall betraktas som ständiga skällande), dessa skäller klart stress-skäller. Varför hundägare tillåter detta?Visst de vet att deras hund är benägen att skälla. Detta bör vara standard antagande.
När du har identifierat dig, fråga, Är du medveten om att din hund skäller hela tiden när han eller hon är kvar utanför? Sedan vänta på grannen att svara. Det är normalt för hundar att skälla ibland om de lämnas utanför. Men jag talar om tillräckligt skällande att märkas, och särskilt i de pissa timmarna av morgonen. Jag deläger en stor hund. Att hunden är aldrig lämnas utanför när ingen är hemma. Det är otänkbart.
Om vi ​​är borta hela dagen, går hunden i kenneln. Men förblir schäfer inomhus när vi är borta i upp till fyra eller fem timmar. Hunden JORDAR ALDRIG huset när vänster inuti för så här många timmar. Så jag förstår inte varför folk låter sina husdjur utanför, obevakad, för ännu en timme. Frisk luft är viktigt, men en hundägare kan ge hans husdjur massor av frisk luft genom att ta det för en promenad eller leka med den. Även en timme nonstop skällande är, behöver jag säga, en riktig galler på nerverna. Och än en gång, klockan 6 i morse väcktes jag av upprepade skällande som sträckte sig över en 20-minuters period. Det finns bara ingen ursäkt för detta.
Det har funnits tillfällen det är omöjligt att räkna ut vilken bosättning skällande kommer från, särskilt under småtimmarna. Jag kan inte heller förstå varför folket, som bor tillräckligt nära gärningsmännen att veta exakt vem ägarna är, inte göra något åt ​​det.
Så om du vet vilka dessa hundägare är, tala med dem! TALA. Återigen, jag förstår mycket väl att hundar skälla för en levande. Men det finns ingen ursäkt för att lämna en hund utanför ensam i timmar i sträck, eller under längre perioder tidigt på morgonen. Om du är rädd att din hund kommer jord ditt hus när du är ute, då: 1) Träna hunden bättre.
2) Sätt hunden i en kennel.
3) Och sätta en munkorg på hunden när du tar ut den tidigt på morgonen. Stereotypen av en munkorg är en metallisk grej som gör ont en hund. Men du kan köpa soft-tyg munkorgar, som öppnar i nosen slut, vid din veterinär kontor.
Kennlar är prissatta rimligen, och är bättre på en hunds nerver än att lämna det ensam i en tom gård utan mänsklig kontakt. Tro inte att din hund kommer att instängda nonstop i en kennel med ingen mänsklig kontakt. Kennel personal kommer att interagera med din hund. Vissa kennlar har pooler också.
Hundar lämnade utomhus lätt få upprörd av många sevärdheter och ljud, och kontinuerlig skällande innebär att de inte är nöjda campare. Det är inget fel med att lämna en hund i huset medan du är ute, speciellt för bara en eller två timmar. Vem säger hundar måste sättas utanför varje gång du lämnar huset? Inomhus hundar känner sig säkrare.
Förutsätt inte din hund inte är benägna att en hel del skällande. De flesta hundar, om de lämnas utanför obevakad, kommer att ge efter för obeveklig skällande. Bryr du dig inte om din hunds känslor?
Klicka för mer stor hund artiklar inklusive bästa familjehund, fettförbränning tips för en fet pooch, leashing, trälådor, etc.

Film Primer: Couples Retreat
Hur Borsta hundens tänder
MarineLands kejsare 400 Filter recension
4 Anledningar för att inte ta hunden till kontoret
Giant Hundraser: Mastiffs, Newfoundlandshund, St Bernards och Great Pyrenees
Jag trodde att det upp
Hur Clip Cat naglar
Hur man tar hand om en dräktig råtta
Pudel Dog Breed
Allt om rasen: Chihuahua
Life Lessons Min katt har lärt mig

Leave a Reply