Ska du köpa en Wolfdog?

Ska du köpa en Wolfdog? Jag frågade mig själv samma fråga under ett och ett halvt år sedan, och efter lite eftertanke, fann jag mig plocka ut lite Wolfdog valp. Jag hade gjort lite forskning under åren, men inte riktigt tillräckligt för att veta allt som jag borde ha. Jag vill inleda denna artikel med att säga att för mig personligen, köpa min Wolfdog, Koda, var en av de bästa beslut jag någonsin gjort. Han har fört glädje i mitt liv och varit en trogen följeslagare. Det finns dock flera saker som alla bör tänka på innan du gör detta val.
En Wolfdog tar mycket av din tid. De är mycket hög energi djur och umgås. De flesta är inte många generationer bort från full varg, så att inavlade instinkt att vara en del av ett paket fortfarande rinner genom deras blod. Om du funderar på att skaffa en för din familj, tillgodogöra sig djuret till dem snabbt. Detta kommer att hjälpa till att försäkra hunden bildar en bindning med sina mänskliga motsvarigheter.
Du ska aldrig binda eller kedja en Wolfdog. Detta kan möjligen orsaka aggressivitet. Wolfdogs är grävmaskiner av naturen, så förvänta hål att bilda hela din bakgård. De har också förmågan att hoppa högt och kan lätt ta bort låga staket.
Det är också klokt att kolla din stad eller län förordningar avseende wolfdogs. De, liksom Pitt Tjurar och Rottweiler, är förbjudna i vissa områden. Min län tillåter ägande av wolfdogs, men länet direkt ovanför mig har en förordning mot att äga dem.
Även om de kan verka hotfulla, wolfdogs faktiskt gör inte bra vakthundar. De har ett stort röstomfång, men tenderar att inte skälla så mycket som en inhemsk hund. De flesta är skygga djur. Däremot dessa djur åtnjuter Hundarnas följeslagare. Om du inte kommer att ha mycket tid att ägna åt din Wolfdog, kan du överväga att få honom en vän. När de lämnas ensamma under långa perioder, kan wolfdogs vara extremt destruktiv.
Med dessa saker sagt, jag har älskat upplevelsen av att äga en. Min Wolfdog är tillgiven och längtar uppmärksamhet. Han har mycket energi, men är i allmänhet nöjda med en promenad. Han är bra med barn och andra hundar. Han kastar en hel del, och jag menar mycket, på våren, men förutom att inte göra mycket av en enda röra. Jag rekommenderar att äga en Wolfdog endast till dem som är ansvariga och har tid och energi att ägna åt sin hund.

Hårbollar och loppor: Naturliga hem rättsmedel för frisk katt
Essential Dog Training Utrustning: Saker du måste ha för att träna din hund
Produkt granskning: Tetramin Flake Fisk Mat
Produkt granskning: Wolfgang uttryck genom anpassad Saddlery
Sunshine
Hud Bölder hos hundar
Hundar – Sjukförsäkringar krävs eller inte?
C Applicera tryck med båda benen för att hålla hästen framåt.
Hur man handskas med förlusten av ett husdjur
Är Omega Paws En av de bästa Lådor kattsand tillgänglig?
3 av de farligaste husdjur för barn

Leave a Reply