Ska du få din försäkring hund hälsa?

En av de primära frågor som djurägare frågar dessa dagar är om de ska få sina husdjur försäkring eller inte.
Jo svaret på den frågan är beroende på dig, du tar effektivt hand om ditt husdjur? Gör du säker på att det inte förbrukar saker som man bör äta i första hand? Är du att se till att din hund inte få in slagsmål med andra hundar i grannskapet?
Dessa är bara några av de frågor som du måste besvara innan du kan besluta om vädret du ska köpa försäkring för husdjur eller inte. Den främsta orsaken är att den ovan nämnda är bara några av anledningarna husdjur slingrar upp på veterinärer operationsbordet i första hand.
Jag menar att vi alla har hört talas om att ett scenario där du och din hund lekte utanför och helt plötsligt din hund börjar stöttning på något, nu du hålla undrar vad att något är tills att en ögonblicklig ögonblick av klarhet när man inser att silver bollen saknas.
Anledningen till som händer är att du inte riktigt har tränat din hund, och du skulle vara hårt drabbade att börja göra det senare också, eftersom det är vi normalt inte får så mycket tid att ge våra hundar. Utom naturligtvis de är de enda följeslagare vi har.
Bortsett från att du har gått igenom det scenariot också, där din hund går in med en blodig tass eller några jack i ansiktet, du vet att det har varit en hund slagsmål. Så vad gör man i ett sådant fall? Enkelt du tar gradvis tid att införa din hund att de andra hundarna i grannskapet.
Förvara dessa saker i åtanke och du kommer att kunna enkelt bestämma vädret du ska spendera pengar och få försäkring för din hund.

Rå Turkiet Friskare Katter
Anta-A-Cat månad i San Francisco, Kalifornien
En hyllning till vår hund: Nick E. Reed
Varför är min Pet sådan picky eater?
Ska du declaw din katt?
Hur kattlådan Träna ditt husdjur hus Kanin
Symtom på blåscancer i Cats
Annimal Group Quiz
Hur att borsta kattens tänder
Pensionerad Webkinz Djur 2009
Trimning ett problem hundens Nails

Leave a Reply