Sjukförsäkring för husdjur

Fler och fler människor köper sjukförsäkring för sina husdjur i dessa dagar. Kostnaden för veterinärvård klättrar, och nyare – och dyrare – veterinära behandlingar finns tillgängliga varje dag. Vi behandlar nu våra husdjur för sjukdomar som diabetes, disharmonier sköldkörtel, njursjukdom och cancer, kronisk sjukdom som kräver långvarig och kostsam behandling. Sjukförsäkring för husdjur kan hjälpa till med dessa kostnader.
Men du måste vara försiktig när man väljer ett husdjur politik sjukförsäkring. Valde fel politik, och du kan få betala ännu mer än tidigare.
Olika sällskapsdjur hälsa försäkringar täcker olika saker. Vissa täcker wellness besök, som omfattar saker som årliga kontroller, vaccinationer, tandrengöring och spaying / kastrering. Andra inte. Du kommer att betala mer för en politik som omfattar wellness besök, så gör matten för att se att det är värt pengarna.
Många sällskapsdjur sjukförsäkring politik utesluter tandvård, med undantag för tandvård i samband med en olycka eller nödsituation. Detta är ganska lik de flesta politik sjukförsäkring för människor.
Pet sjukförsäkring politik kan utesluta befintliga förhållanden. Kostnader i samband med graviditet och avel kan uteslutas, eftersom maj begravning och kremering. Läs en politik noggrant innan man köper så att du förstår vad som är och vad som inte omfattas. Du vill inte ha några obehagliga överraskningar senare på vägen.
Kostnaden för sällskapsdjur sjukvårdsförsäkring kan variera baserat på ett antal variabler, bland annat var du bor (sällskapsdjur försäkring kommer att kosta mer i Los Angeles än i Louisville, Kentucky, till exempel), hur gammal ditt husdjur är, och graden av täckning du väljer. En ungefärlig siffra är cirka 20 $ per månad, men du kan köpa enkla olyckor och skador försäkring för mindre än detta.
Förutom en månadsavgift, de flesta sällskapsdjur sjukförsäkring planer har en årlig självrisk. När vi letar efter ett husdjur försäkring plan, leta efter en med en låg självrisk. Om din självrisk är för högt, kommer du inte spara mycket pengar. Du kan hitta planer med en självrisk så lågt som $ 100 per år.
Efter mötet din årliga självrisk, sällskapsdjur försäkringar i allmänhet betalar en procentsats av din veterinär räkningar, typiskt 80%. Du betalar resterande 20%, samt hela kostnaden för de tjänster som inte omfattas av försäkring. I de flesta fall måste du betala hela kostnaden för din veterinär kostnader upp framför och sedan skicka en blankett tillsammans med dina recept för att få ersättning från försäkringsbolaget.
Många sällskapsdjur försäkringsbolag erbjuder en rabatt om flera husdjur är försäkrad, så om du har mer än ett husdjur, leta efter en plan som erbjuder denna rabatt.
En annan sak att leta efter är en plan som gör att du kan se någon licensierad veterinär. Du vill inte behöva byta veterinärer, och du vill kunna se en specialist eller en nödsituation veterinären om det behövs.
Det finns ett antal företag som erbjuder sällskapsdjur sjukvårdsförsäkring. ASPCA erbjuder även sällskapsdjur sjukvårdsförsäkring. Du kan besöka dem på deras hemsida på aspcapetinsurance, eller ringa dem på 1-800-861-9092.

Katt Morrande Två sätt att hantera det
Nödvändig utrustning för en sötvattensakvarium
Träna din döva hund
Top 3 tips för att hjälpa ditt husdjur hund Banta
Fem unika och exotiska kattraser
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Hur göra din hund dina bästa vänner
Land Dream Home
När vi lämnar hund ensam
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL
Hund vårtor och deras behandlingar

Leave a Reply