Sju tips du måste veta innan träna din Chihuahua

För att du ska kunna lyckas träna din Chihuahua, måste du veta dessa 7 viktigaste sakerna som beskrivs i den här artikeln. Om du gör alla steg exakt, kommer din Chihuahua hund blir tränad på nolltid!
Utbildning din Chihuahua till din bästa bud
Vi känner alla till Chihuahua små, så små, passar i din handflata, men stark nog att besegra en angripare att tio gånger så stor. Chi hund är en hundras som uppmärksammar och vi kommer att arbeta hårt för att göra dig lycklig. Men precis som alla andra hund som kommer inställningen att med disciplin och valp utbildning är nyckeln.
Börja med en uppsättning grundläggande regel
De första sexton veckor efter födelsen av din Chihuahua är mycket imponerande. Eftersom många lever upp till arton år, är det tidigt, det kan som partner eller en tyrann vänlig liten fräck. Hundarna är alla varelser av hans arv, då han brukade springa i paket och varje paket har en ledare. Träna din Chihuahua valp att erkänna att, som ledare är det första du måste lära dig att lugna henne.
Hur vet jag om min chihuahua är nöjd med Puppy Training?
Chi hunden är intelligent och medveten om sin ledare, det är du. Från och med potträning, för att främja den nödvändiga tiden för att prisa och belöna din hund med godis. Var noga med att inte förstöra din hund Chi och ingen belöning om en order utförs. Om en hund är träning mål kommer att uppnås nästa. Crate utbildning är viktigt att fastställa deras territorium ska erkännas och belönas när förväntar din hund att lära sig en ny lektion. Kom ihåg att om du har tur, är din Chihuahua glad.
Chihuahua, en social fjäril
Socialisering och lydnadsträning är en del av valp. Din Chihuahua behöver veta vad man ska förvänta sig av dem i den offentliga och med andra hundar och människor. Detta är ett stort steg i att bygga din relation som varar en livstid. De börjar att bilda en grupp, att veta att alla andra går som en bästa vän. Vill vara din hund, en stor del av sitt liv åt en promenad kan vara roligt både för Chi, om din hund är tränad att interagera med andra.
Om jag hade min Chihuahua springa huset?
En Chihuahua gillar inte att vara ensam, men du kan inte hävda att det kommer att fungera med dig eller kyrkan. Puppy Training fristående, utan separationsångest är en annan hinder. Kom ihåg att du ledarna och deras behov chi instruktion, vad är din roll när du är borta. Med rätt utbildning, har din hund någon rädsla, ångest eller ilska på hans avgång. Det är bara en del av rutinen till fältet när det behövs för att gå.
Håll din Chihuahu heathly
Inte mycket foder din Chihuahua. En trött hund är överviktig och långsam och är dåligt för din hälsa och ditt beteende. Hundar är inte människor och deras system inte reagerar på samma sätt som vi. Du håller på att skada, dela mat och överätande eftersom de tror att de är hungriga. Få tips på vikten av din veterinär och hålla fast vid det. Ha en Chi som hans bästa bud kan vara mycket givande för en lång tid för båda, om lämplig utbildning valp tillämpas korrekt.
Det sista – konsekvent i sin Puppy Training!
Jag kan inte betona hur viktigt det är att följa i utbildning din chi i linje. Om du kan bita Chi och att riva gamla skjorta, hoppas du verkligen att göra henne vacker klänning för middag en dag. Du vet inte hur man ska bita inte längre skilja vävnaden, och vad inte.

Kitty Diskussion: Vet du vad din katt jamar betyder?
Livsmedel passar inte för hundar
Att hitta den perfekta Kennel Pet Boarding in Town
Uppskattar en ko Idag
Fisk Care: Silver Dollar
Hur ta hand om Land eremitkrabbor
Ras Egenskaper-Trakehner häst
Tips för att hitta din perfekta hund till djurhemmet
Glow-in-the-Dark-Krage: säkerhetsprodukt för hundar och katter
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
Att hålla och underhålla Goldfish

Leave a Reply