Sju steg för att möta en hund för första gången

1 Närma dig aldrig hunden först! Du håller på att etablera dig själv som flockledare och ledaren aldrig närmar sig efterföljare, damen kommer till ledaren. De flesta människor vet inte denna regel. De ser en söt hund och omedelbart gå upp till honom och börja klappa honom. Detta är inte korrekt hund etikett. De flesta hundar har utvecklat försvarsmekanismer som rädsla, blyghet eller aggressivitet. Låt honom att närma dig att skapa förtroende och respekt för dig.
2 De flesta hundar kommer att vara nyfiken på din doft. Det är viktigt för honom att du låter honom bekanta dig med din doft. Ignorera hunden och låta honom undersöka din doft på egen hand. Denna process kan ta allt från tre sekunder till en minut. Avbryt inte honom medan han fortfarande sniffa dig. Han måste få slutföra processen.
3. De tre reglerna är: prata inte, rör inte, och ingen ögonkontakt när hunden nosar. Hunden anser att denna rituella samma sätt som vi betraktar ett handslag. Det är bara en hur gör man agera för hunden.
4. Efter att hunden har blivit bekant med din doft, han ger dig ett tecken på var han vill ta detta förhållande. Han kommer antingen vill köra ifrån dig, slåss med dig, eller skicka till dig. Om han beslutar att han vill lämna, kommer han gnida mot dig försiktigt för att bjuda in dig att röra vid honom eller ge honom ett varmt välkomnande.
5. Om han beslutar att han inte vill ha ett förhållande med dig, kommer han vända ryggen till dig, fixa sin uppmärksamhet på något annat, eller bara gå iväg. Om detta händer är det bästa du kan göra är ignorera honom också.
Inte ignorera en hund som visar aggressivt beteende. Det är ett tecken på svaghet att en hund. Tecken på aggressivitet är en blick, en upphöjd läpp tillsammans med en låg morra eller ens fysisk kontakt som stöta mot dig eller gå över fötterna. Gör inte direkt ögonkontakt med hunden som han kommer att se detta som en utmaning.
6. Hundar är mycket territoriella av naturen. Stå ditt marken och äger ditt territorium med rätt kroppsspråk och icke-verbal myndighet. De flesta hundar kommer att ge dig ditt space när du påstår det.
7. Om ingen av dessa saker fungerar och hunden visar fortfarande aggressivt beteende, lugnt be ägaren att ta bort hunden eftersom du inte är bekväm med situationen. Gör detta en gång så att du inte börjar visa rädsla som kan göra hundens aggressivitet eskalerar. Ägaren ska ta bort hunden på ett lugnt men självsäker sätt.
Kom ihåg dessa sju steg för att möta en hund för första gången. Du måste tänka som hunden tänker för att få en hund respekt.

Köpa din första häst
Min fantastiska Dog Story:
Silver Shark Faktablad
Hur man gör en iPhone säkrare för en tonåring
Min 4-Legged Pal
Några av de bästa utomhus Hundraser
Tio Bästa Hundraser för varmt väder
Bäst av AC: Halloween för husdjur
Att hålla och underhålla Goldfish
Produkt granskning: Wolfgang uttryck genom anpassad Saddlery
De bästa Dog Training Produkter

Leave a Reply