Silver Shark Faktablad

Silver Shark Faktablad
Silver Shark, Balantiocheilos melanopterus, är en större fisk än de flesta av de som normalt sett anses fredligt samhälle fiskar. Det blir ungefär 14 inches (36 cm) lång. Trots sin storlek kan hållas som en gemenskap fisk med mycket mindre fisk i ett stort akvarium.
Det kommer från Sumatra, Thailand, Borneo och Malaysia. Alternativa vanliga namn för Silver Shark är: Bala Shark, Tricolor Shark och Shark Minnow.
Livslängden är ca 10 år.
Vattenförhållanden
Eftersom Silver Shark är en ganska stor fisk behöver den ett stort akvarium. Även mindre kommer att vara ganska bra i ett litet akvarium, och för bekvämlighets kan mycket väl säljas från en liten tank, när man köper en du måste ta hänsyn till storleken det kommer att växa till. Jag föreslår att en minsta akvarium längd för en Silver Shark är ungefär 48 inches (120 cm).
Silver Shark är en tropisk fisk, och även om jag har sett det föreslagits som ett kallt vatten fisk, skulle detta bero på hur kallt ditt vatten blir. Jag föreslår en temperatur på mellan 22 och 29 grader C (71 och 84 grader F), med en måttlig hårdhet och ett pH nära neutralt. När det gäller vattenförhållandena är berörda, det är ganska kompatibelt med de flesta gemenskap fisk.
Väl syresatt vatten rekommenderas. Denna fisk kan hoppa så en väl passande akvarium lock är en bra idé.
Mat.
Liksom de flesta fisk är Silver Shark en allätare. Det kommer mest torkad fisk livsmedel samt levande mat som små kräftdjur som Daphnia, insektslarver som wrigglers och maskar blod samt fryst mat.
Följeslagare
Silver Shark kan hållas med de flesta små och medelstora fiskar. Personer med erfarenhet av denna fisk är oeniga om huruvida de kan hållas med Neon Tetras och andra mycket små fiskar som Gröna Neons och kardinal tetror. Det råder ingen tvekan om att Silver Sharks ibland ätit mycket liten fisk, men å andra sidan har jag sett mycket stora Silver Sharks i ett stort akvarium med Neon Tetras och inte stör dem alls.
Andra, något större, gemenskap fisk bör vara i lite fara. Detta inkluderar fisk som Cherry hullingar, Penguin Tetras, PristellaTetras, Glowlight Tetras, Siamesisk kampfisk, röda Tetras Eye, Silvertip Tetras, Barbs guld, Rummy Tetras Näsa, Scissortail Rasboras, citron Tetras, kejsare Tetras, huvud och svans Tetras Ljus, glas Bloodfin Tetras, svärdbärare, Platies, Mollies, Zebra Danios, Black Widow Tetras, Rosy hullingar, Tiger hullingar, Paraguay Tetras, Buenos Aires Tetras, colombianska Tetras och stänk tetror.
Avel
Silver Shark är inte en som många människor har vuxit upp i ett hem akvarium, så det finns ofullständig information om det. Jag kan bara göra följande förslag.
Det är ett ägg om fisk som kommer att behöva en hel del utrymme för rasen. Honorna tenderar att vara större och fylligare. I det vilda är det föder i monsun, så imiterar de vattenförhållanden som inträffar under monsun är värt att försöka.
Källor

Skötsel av dina valpar ögon och öron
Urininkontinens hos hundar
Som människor livsmedel är inte bra för hundar?
Hundar som älskar varmt väder
Tre platser i och runt Knox County Tennessee att adoptera en katt i juni
Breaking Bad Cat vanor innan de får ut av Hand
Hur man handskas med Dog Förgiftning
Hur lådan träna din valp eller äldre hund
Avgöra om en sällskapsfåglar är rätt för din familj
Parson Russell Terrier ras hund Egenskaper
Dog Training: Sortera Goda råd från Bad

Leave a Reply