Shelter fortsätter att vara i kris

Den White Settlement Animal Shelter (WSAS) i en stad med samma namne i Texas, alltid i behov av hjälp, står inför att behöva lägga en del av sina hund och katt invånare att sova för att göra plats för mer denna vecka.
Petfinder har en tävling varje år för att ge bort pengar till behövande skyddsrum. Beslutet fattas helt enkelt genom röster.
Du kan rösta på ovanstående anläggning genom att gå till Tidsfristen är 26 juli.
Det kanske låter osannolikt att vi skulle kunna vinna pengar, men Humane Society på Lancaster vann nyligen så det är möjligt, säger Anna, en WSAS skydd volontär.
Hon målar följande bild av hur det är på White Settlement Animal Shelter – och vad det har varit som en lång tid: Bild det största rummet i huset. Nu föreställa den vägg i vägg med hundkennlar, skalar måla, inga fönster, frisk luft, eller naturligt ljus. Låt oss bara säga att du skulle kunna passa 12 4 x 3 kennlar om du bara får en smal stig längs mitten. Nu ska vi föreställa varje kennel med en hund i den.
Ingen vänta, låt oss säga alla kennlar är fulla och fem fler hundar kommer in Vad gör du? Tja du dubbla upp några hundar, lägger du små hundar i katt burar, och använd popup-kennlar i smalgången.
Okej, som kommer att göra för nu.
Men vänta, det finns klockan igen och här är någon med sina två hundar, kan han älskar som en del av familjen, men omöjligen hålla längre, eftersom han ska gifta sig. (Eller flytta, eller gå till Irak, eller som har en baby). De är de bästa hundarna i världen, berättar han dig. Ta bort dem från hans händer. Så du ger dem en av kennel och flytta hunden i det till en popup-bur i köket. Innan dagen är slut har du tre mer pop-ups i köket med ett djur i den.
Denna överbefolkning inträffar nästan varje vecka på White Settlement Shelter. Det är helt overkligt och vi har inte ens fått till katterna.
Kom ihåg ditt rum fullt av hundkennlar? Nu rensa bort en tom hörnet och stack 12 katt burar där. Fyll dem med minst en katt och nu få ett par bärare med mama katter och deras kattungar i dem.
Hitta någon plats att sätta dem, snabbt.
Jennifer, den White Settlement Animal Shelter, säger den lokala kvinnojour körs på donationer ensamma och om de vinner Petfinder tävlingen de kommer att få bidrag pengar.
Regelbundet skydd blir så trångt att animaliska kontrolltjänstemännen börja titta på euthanizing att skapa utrymme, konstaterade Anna. De är vid den punkten nu.
White Settlement Animal Shelter ligger på 209 Bolliger och kan kontaktas på 817-246-1053.
Medborgarna som kan främja en hund eller katt tills en WSAS antagande händelse på lördag uppmanas att ringa Karen på 817-996-9165 eller Carol kl 817-235-2452 omedelbart.

Hur man tar bort fästingar från hundens hud
Pet Care i sommar
Muffins
Pärlhöns: stora fåglar att hålla
Den bästa Large Breed Hundfoder: Här hittar du kuponger hundmat och rabatter
Cheetah: Det snabbaste djur i världen är en utrotningshotad art
Välja en frågesport Dog Breed: Att välja rätt hund rasen för din livsstil, för din familj
Bästa Kookamunga katt och kattunge Treats
Hur bli av loppor med en inomhus / utomhus katt
Hur skulle du vilja bli en kastrerad man eller kvinna?
Tre steg till en välutbildad hund

Leave a Reply