ScrapNFun: Lätt Dekorationer för ditt albumsidor 8/28/09

Denna veckas tema är utsmyckningar för dina scrapbooks som kostar dig lite att inga pengar att göra.
Små papper flaggor-
Mini flagga plockar, bra för din fjärde juli, Memorial Day, och arbete foton Dag, och naturligtvis muffins för barnen.
Coin Kuvert: Du brukar komma runt 250 av dessa i en låda, tillräckligt för att hålla dig år användas som fickor för din journalföring, minnessaker och foton. Vid 2×3 inches de är perfekt storlek för dina 12×12 scrapbooks.
Kartor och broschyrer: När du går på semester eller till din State Fair, du brukar få en karta eller broschyr för att hjälpa dig med ditt besök, använda dessa som en bakgrund för dina sidor. Du kan klippa ut dem och ner för att passa din sida. Broschyrer campingplatser, vingårdar, höst rider tåg, djurparker, grottor, musuems, och vandringsleder är bara några exempel. Så när du går på din nästa resa se till att plocka upp broschyrer om de har dem. Gör stora fyllmedel för dina tomma utrymmen på dina sidor också.
Spara din presentpapper och kartong: Under jul och födelsedagar spara några av dina sötare presentpapper, inte behöver vara en stor del runt en 5 tums fyrkant. Ta en bit kartong och skar en kvadrat, slå in den med presentpapper, lim till din sida med pop up prickar och Criss Cross två remsor av band. Nu har du en present utsmyckning för din födelsedag, och julen foton och sidor.
Spara julkort, och kort Födelsedag: Klipp ut bilden om du kan med en stor tagg punsch eller runt bilden så nära som du kan med en sax. Du kan använda dem som taggar eller återvinna dem och använda dem för en accent för din julklappar i år.
Kapsyler: Spara mössor ölflaska. Limma en cirkulär foto till dem, på toppen, eller ett alfabet klistermärke och lim till din sida med en pop up prick, tycker jag att det är bra i limning tyngre objekt till dina sidor.
Krymp, skanna och skriva ut: Om du har publicerats, har en vinnande lotteri skrapa eller spel biljett, din första lön, en utmärkelse som du har vunnit på jobbet eller i idrott, skanna det, minska den och skriva ut den på dina sidor. Jag har även tryckt mitt innehåll sida på AC med mina hits, och gjorde en sida med mig att skriva på min laptop.
En annan idé är om du älskar att läsa, som många av oss gör, hitta covers på de böcker du har läst i år på nätet. Spara dem till datorn och skriva ut dem. Det är ett trevligt sätt att se tillbaka några år från nu och se vad du läser det året.
Tyg: Använd stuvbitar att göra mindre rutor för sidorna, eller stora stycken för foton mattor.
Ticket Stubbar: En gång om året tar alla dina biobiljetter och konsert stubbar biljett och göra en klippbok sida. Lägga till bilder om du har dem.
Gör pilar: Hand rita med en linjal eller använda en stencil eller mall från Internet. Skär i många storlekar och färger och lagra dem i en Ziploc eller hantverk väska. Bra att tidskriften på, pekar på en titel eller foto som du vill få uppmärksamhet till.
Också genom att lagra dem, kan du ta dem med dig till grödor.
Nästa vecka kommer jag att diskutera tips för Back to School sidor ser du sedan.
Ha kul ScrapN

Sommar Faror för din hund
Med Hundar och katter Get Along i ditt hus
Fördelarna med att göra din egen kattleksaker
Är låg Carb diet botemedel för Feline fetma och diabetes?
Den Skosnöre
Avelshundar och svårigheter Eye
Aquatic filtersystem-Den viktigaste komponenten att ha i ditt akvarium
Hodgkins sjukdom hos hundar
Black Forest Hound: Working Dog och hushåll husdjur
I Obamas Vita huset hund
Vanliga hälsoproblem i stora hundar

Leave a Reply