Sätt som du kan hjälpa din lokala djurhemmet

Du älskar djur, hundar, katter, kaniner, illrar och allt annat. Men du kan inte anta dem alla! Det finns många sätt du kan hjälpa din lokala djurhemmet förutom att anta när tiden är rätt att lägga till din familj. Här är några idéer. Kom ihåg att allt du gör mycket uppskattat.
1 Donera pengar – ge pengar om du har det att avvara eller hålla en baka försäljning, biltvätt eller annan insamling för att få några. Donera intäkterna från ditt garage försäljning eller be om donationer istället för födelsedagspresenter eller presenter bröllop. Bli kreativ med fundraising processen. Det är mycket lättare att samla reservdelar förändring från många människor än att få stora donationer från några donatorer.
2 Donera tid – om du har den inre styrkan som krävs, hjälp vid skydd. Rena burar, mopp golv, promenad hundar. Fråga personalen vad de behöver mest, och sedan göra det. Ja, det är svårt, men om du är en av de särskilda personer som kan le och göra det jobb du kan göra en stor skillnad. Även ett par timmar en gång i månaden hjälper och är 100% mer än de flesta människor volontär.
3. Donera leveranser – hundmat, kattmat, godis, strö, leksaker filtar, blekmedel, rengöringsmateriel och utrustning. Ring skydd och fråga vad de behöver mest. Använd kuponger eller leta efter gratis efter rabatt objekt i söndag papper för att få några billiga eller gratis leveranser till donera. Be om donationer i ditt närområde eller göra en donation låda och ställa upp på jobbet. Vissa butiker kommer att donera sina skadade påsar av mat eller avbrytas produkter. Se om du kan hjälpa plocka upp dem och leverera dem till skyddsrummet.
4. Sprid ordet – Berätta för din familj, vänner och alla du möter om de stora djuren väntar på ett hem. Vissa människor helt enkelt tror inte att titta på djurhemmet för ett husdjur. Erbjud dig att gå med dina vänner att titta. Berätta om din bostad husdjur och hur du hittade varandra.
5. Tala ut på djurskyddsfrågor – Skriv insändare, tala med civila grupper eller starta en blogg om vikten av Spay och sterilisera, anta skydddjur, undvika uppfödare och valp fabriker eller hur att ge grundläggande vård för hundar och katter.
6. Anta lokalt – det finns hundar och katter i nöd i varje samhälle. Du behöver inte köra över hela landet att anta det perfekta husdjuret. Överväga att anta en hund som behöver dig, snarare än en hund som är en viss färg eller ras. Den bästa rasen är en hund i nöd
7. Support företag som hjälper djur-Rösta med plånboken genom att köpa produkter från företag som stöder skyddsrum, ge medel för spay och sterilisera och som gör grymhet gratis produkter. Undvik produkter från företag som annonserar på hundutställningar, ge förmåner till uppfödare för att bidra till sällskapsdjur överbefolkning problemet, och som utför grymma tester på djur.
8. Köp boken ovärderliga minnen av Bob Barker-Alla intäkter ger spay och sterilisera tjänster för familjer som behöver hjälp fastställande sina husdjur. Det är en stor bok också.

Hur potträna en valp
Utbildning Huskies
Ge din katt ett känt namn
Korrekt Betta Fisk Care – The Fishy Fakta
Allt om rasen: Kinesiska Chongqing Dog
Go Orange för djur på fredag
Därför bör du inte ta din hund att arbeta
Sörjande döden av ett älskat husdjur
Film Primer: Couples Retreat
Hundar – Sjukförsäkringar krävs eller inte?
Den Haflinger Häst

Leave a Reply