Sätt att få Ferret Fun

Illrar är väldigt sociala djur och speltid är mycket viktigt för dem. Leka med din iller är det bästa sättet att binda och verkligen njuta av att vara en iller ägare. Försök att ge minst ett par timmar om dagen för att ur buren tid för din iller eller överväga att äga två illrar som kan hålla varandra sällskap.
De flesta illrar behöver inte leksaker att ha en bra tid. Det favoritspel är taggen där de försöker märka eller fånga en människa eller annan iller. De har också en omgång kurragömma där de kommer att hoppa ut plötsligt attackera sitt byte. Det finns olika rör och tunnlar som kan förbättra tiden iller spel.
Låt inte störs av den grova spel som illrar många engagerar sig i. De brottades och en iller kan dra en annan i nacken.De är helt enkelt spelar jag fångade bytet spelet och ingen egentligen blir skadad. Den förlorande iller kan ha sin stolthet sårad, men han kommer att få flera möjligheter att spela den segrande jägaren.
Illrar som katter njuta dinglande leksaker. Du kommer att hitta hur akrobatisk din iller kan vara om du använder en katt teaser som helt enkelt en stolpe med en leksak, hängande från en sträng. Du iller kommer att attackera leksaken och jaga den.
Ja, det finns något sådant som en iller Kong. Du fyller den med godsaker eller jordnötssmör och iller kan bli underhållen i timmar försöker hämta behandling. Kongs är bra eftersom de överlever aggressiva tugga och är en säker produkt för din iller.
Som katt och hund leksaker du behöver för att se till att dina illrar leksaker är inte strypning eller svälja fara. Undvik leksaker som faller isär lätt eller strimla när tuggas. Stick med leksaker tillverkade för illrar eftersom de tuggar mer än katter och många kattleksaker kanske inte är lämpligt. En katt teaser att en iller använder bör inte ha en bit fast plast som kan splittras lätt när tuggas. Kattleksaker som utnyttjar fjädrar eller tyg är säkra att använda om du övervakar illrar aktiviteten.
Mjuka iller bollar gjorda av fleece är ett bra val för de flesta illrar som de kan bäras runt och jagade av illern. Byt ut bollar med strängarna börjar framstå som förtäring sträng kan orsaka förstoppning om illern beslutar att svälja strängen. Små hårda plastkulor är säkrare än hårda ihåliga gummi bollar som de flesta illrar kan tugga bort delar av gummit. Kong bollar är förmodligen de undantag från denna regel.
De har också stora iller bollar som har öppna illrar älskar att dyka in och ut ur.
Illrar som vistas i en bur under dagen blir lyckligare i en stor bur med massor av tunnlar. Du kan köpa iller slang använder PVC-rör för att ge de tunnlar som iller älskar att sova och leka i. Försök att ändra layout av tunnlarna ofta för att hålla saker intressant.
De flesta illrar tycker om att sova i en iller hängmatta för en tupplur ut sidan en bur ett örngott kommer att göra. Håll koll på din iller när de är ute ur buren så att illern tupplur i ett örngott eller papperspåse inte råkar få trampade på.
Det roliga med att äga en iller blir att interagera med dem och bli underhållen av sina upptåg. Försök att hitta leksaker som ger dig och din iller minnesvärda datum spela.

Huvud och hals Bölder Funna hos hundar
Kanin Care – skingra de myter
Vissa fåglar kan dansa: Snowball och Alex få ner till Disco
Hund vård: Att handskas med Stings och sår
Hur man sparar en hund från Parvo
Träna din döva hund
Utbildning av Undergiven hund
Förebyggande vård för Hot Spots kan hålla ditt husdjur glad hela sommaren
Hålla ditt husdjur säker från Coyotes
Den hälsosamma val: Förstå Hundfoder Etiketter
Engelska angorakanin Ras profil

Leave a Reply