Särskild Kitty Premium Gourmet kattmat

Vi försöker alla att slarva så mycket som möjligt i dessa dagar. Pengar verkar vara tätt för alla. Så försökte jag genvägar på min kattmat. Vi har sju katter och de plöja igenom mat som det inte finns någon morgondag. Jag ville dela det jag upptäckt om Special Kitty Gourmet kattmat.
Till att börja, jag köpte den i en £ 18 påse för ungefär $ 7 på min lokala Wal-Mart. När jag drog upp det på deras hemsida för att få mer information, säger att priset varierar från butik till butik. Så jag antar att det beror på plats om hur mycket butiken debiterar för denna produkt.
De erbjuder flera olika smaker av Special Kitty mat var en jag nyligen köpt Gourmet. De erbjuder också kattungefoder och senior mat. Företaget hävdar att maten ger katten all näring den behöver oavsett skede i livet det är på. Det kommer också med en 100% pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd med det.
Jag trodde att maten för mina katter skulle vara bra, men jag började märka små förändringar. Mina katter rockar började bli mer torr och spröd medan kasta ökade. För mig är det inte ett bra tecken. Det gällde mig eftersom våra katter varierar i ålder från tre månader till 15 år. Förändringen skedde i alla av dem, inte bara en viss ålder.
Den värsta förändringen för mig var i deras avfall. Det började stinka upp hela huset. Jag har två kullar kastruller och jag kammar dem varje dag. Men doften var bara outhärdligt. Det spelade ingen roll om jag hade ljus tändes eller inte, kan jag berätta minut en av dem gick till badrummet – det stank upp hela huset. Min kull kastruller hålls i ett extra sovrum, så de är inte ute i området viktigaste levande del av huset. Detta störde mig att lukten var så stark. Sedan kom gasen. Ett hus med sju katter med gas är inte en trevlig plats att vara. Nu har flera av katterna komma och gå som de vill och är inte alltid inne, men alla hamnar med lådan vid ett tillfälle under dagen.
Jag vet inte varför den särskilda Kitty Cat Mat påverkade dem på detta sätt, men det gjorde. Jag tittade på ingredienserna för att se vad som fanns i den. Det finns cirka 36 olika ingredienser, vilket inkluderar karamellfärg. Jag kommer inte räkna upp dem alla, men för att ge dig en uppfattning om några av dem: majsmjöl, kyckling per produkt mjöl, mald vete, fosforsyra, djur smälta och folsyra. Läsa ingredienserna, tänkte jag att det kanske var allt okej, men när jag kommer till några som jag vet inte vad de menar med det, som djuret smälta, rör det mig. Jag har aldrig tittat på ingredienserna på andra kattmat, men jag kommer från och med nu.
Jag är säker på att den särskilda Kitty är en bra produkt för vissa katter, och jag föreslår att du prova själv innan du gör ett slutgiltigt beslut om det. Men för mig, det bara inte verkar vara tillräckligt. Om det är allt du har råd att få, då skulle jag föreslå att du använder den. Men om du kan gå upp ett steg, skulle jag. Jag skulle kunna stå ut med de dåliga rockar och sprider, trots det är ett tecken på att de inte får något de behöver. Men jag kan inte stå ut med gasen och illaluktande avfall. Så jag verkligen rekommenderar inte denna produkt för din katt.

Kostnader i samband med avelsdjur
Alternativet till Pet Kennlar
Pet Eutanasi: Hur veta när det är dags att säga adjö
En titt på Working elefanter
Bästa Hundraser för en Running partner
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Dog tricks: crawl
Behandlingsalternativ för hundar med Hip och ledbesvär
Att handskas med aggressiv hund beteende
Saker jag lärt mig från att ha en hund
Easter Egg Hunt

Leave a Reply