Sanningen bakom vad du verkligen mata dina husdjur

Jag har stött på många människor som tror biprodukter i sina husdjur mat är inte dåligt eftersom hundar äter dem i naturen, det är en vanlig missuppfattning att jag tycker behöver rensas upp just nu. Först av allt biprodukter per definition är en sekundär eller underordnad produkt, såsom i en process för tillverkning. I fråga om sällskapsdjur innebär kött som har passerat sitt utgångsdatum och överblivna skräp från ett djur som inte är acceptabla i livsmedel, inklusive men inte begränsat till, trynen, näbbar, hår, avföring, horn, tänder, hovar, läppar, fjädrar, huvuden, juver etc. Om den viktigaste ingrediensen i ditt husdjur livsmedel är biprodukter då finns det ingen verklig kött källa biprodukter är inte kött. Bara för att din väska av hund chow säger dess kyckling biprodukt, betyder inte det kyckling. Titta på det här sättet, är biprodukten en ersättning för den faktiska kött, så i princip din hund är vegetarian som är stor om han får tillskott, vitaminer och mineraler han behöver från vad som saknas i hans meatless mat och inte konsumerar biprodukter som hans huvudsakliga födokälla beror på att de har absolut inget näringsvärde. Av naturen, hundar är köttätare, ja i det vilda de döda sitt byte för mat men ingen de inte äter biprodukter såvida det är deras enda val för att undvika svält. De kommer att äta köttet av djuret, lämnar biprodukter och stomme orörd. För att inte tala ditt husdjur inte bor i det vilda. Husdjur behöver muskler och organ kött i sin kost för att hålla sig frisk och får rätt protein och näringsämnen. Biprodukter är bara fyllmedel och inte vara riktig mat.
Man vet aldrig riktigt exakt var dessa biprodukter kom från, är det inte bara kycklingar och grisar som de flesta av oss trodde att det var, är den hemska sanningen en stor mängd av det som finns i din hund livsmedel är hans vänner, hundar och katter som euthenized i djurhem, djurparker, roadkill och sjuka djur är nu de viktigaste delarna av de biprodukter som finns i din hund mat, ja, sa jag hundar och katter. – Mums! Vill du inte äta det? Benen i biprodukterna kokas och krossas gör det mycket farligt för din hund att konsumera, kan de splittras och fastna i magen, även om det kan vara acceptabelt att ge din hund ett ben som en behandling, men inte som en huvudsaklig födokälla.
Scraps från slakterier säljs till sällskapsdjur tillverkare och köpte smuts billig ibland fri som jag tycker är komiskt med tanke på att det är en 16.100 miljoner dollar om året industri som massa distribueras till livsmedelsbutiker och lågprisbutiker. Den sällskapsdjur livsmedelsindustrin är bara en förlängning av den mänskliga livsmedelsindustrin. Dessa sällskapsdjur sker till ett konverteringsanläggning är hela stommen och delar djur kastas i en rendering kar med en maskin som kallas en extruder där de mals tillsammans ibland djurdelar kommer att vara i plastpåsar som också kastas i karet . Blandningen kokas sedan mellan 220-270 grader och ibland kommer att nå 500 grader för att försöka och döda bakterier varefter blandningen läggs på tork där den tar upp ännu fler bakterier under denna process. Biprodukter också få mycket negativa effekter på ditt husdjur hälsa är sjuka och cancer djurdelar ibland används inom livsmedelsindustrin blandningen tillsammans med bölder, bakterier, höga nivåer av hormoner som kan orsaka allvarliga hälsoproblem, mykotoxiner (gifter från mögel eller fungai) , kemisk återstod och akrylamid cancerframkallande förening. Vilken innebörd har den för dig? Ditt husdjur löper större risk för urinvägarna, njursjukdom, matsmältningsproblem, övervikt, tandproblem, hud och päls problem, allergier, hjärtsjukdomar, uppblåsthet, inre blödningar, förlust av syn etc. Gör du ditt husdjur mer skada än nytta? Jag hoppas verkligen att denna artikel har utbildat dig på sanningen om vad du verkligen mata dina husdjur så gör dem en tjänst och köpa alla naturliga sällskapsdjur.

Vita Bites hundgodis
Proffsen att hålla en orm som husdjur
En guide till kattleksaker
Hur att skydda djur i Heat
Bästa Hundraser för familjer: Retrievers, Collies och mer
Black Forest Hound: Working Dog och hushåll husdjur
The Orange Tabbykatt
Easter Egg Hunt
Tre Frågor om English Mastiff Behavior
Lär din katt Använda toalett
Allt om rasen: liten grekisk Domestic Dog

Leave a Reply