Samarbeta med grupper Dog Rescue

Oavsett om du är i marknaden för en ny hund eller om du står inför den hjärtskärande uppgift att ge upp din egen hund, gå ihop med din lokala hund räddning grupp. Dessa grupper är dedikerade till de raser som de tjänar och tar ett aktivt intresse rädda de valt rasen.
Att anta en hund genom grupper Dog Rescue
Till exempel, om du är inspirerad av presidentens hund val och funderar på en renrasig hund som en portugisisk vatten hund, kontrollera den lokala portugisiska Water grupp Dog Rescue i ditt område. Är chansen att de kommer att ha ett brett utbud av underbara hundar i alla åldrar. I själva verket kan välja en vuxen hund vara ett bättre val för din familj än att arbeta igenom de olika stadierna i puppyhood.
Ge upp en hund till en hund Rescue grupp
Likaså om du befinner dig i en situation där du måste ge upp din älskade husdjur, kontakta räddningsgrupp för den rasen. Om de har utrymme och ditt husdjur kvalificerar, kommer de att ta honom och hitta ett lämpligt hem. Ja, kommer ditt husdjur måste kvalificera sig. Detta innebär att de screena djuren att se till att de kan placera dem. Om ditt husdjur anses ond eller på annat sätt olämpliga för adoption kan du behöva en hårdare tid. Det beror på att rädda gruppen och deras filosofi.
Kvalificerade att anta en hund genom grupper Dog Rescue
När du hittar en hund som du vill anta genom en räddning grupp, vara beredd att svara på några tuffa frågor om din familj och din livsstil. Dessa grupper vill se till att de matchar sina hundar med en familj som är rätt för hunden. Precis som du har forskat olika hundraser som passar din familjs temperament, kommer dessa forskargrupper din familj så att du matchar hundens temperament.
Till exempel, låt oss säga att du har blivit kär i en vuxen man portugisiska Water Dog. Det visar sig hunden du vill ha har en dålig historia med små barn – han ogillar dem och tenderar att knäppa och morra på dem. Om du har små barn, kommer den portugisiska Water Dog Rescue grupp avskräcka troligt att du från att välja denna hund och matcha dig med en hund som är vänliga och tillgiven mot barnen. Den andra hunden kommer att matchas med en familj utan små. Detta är win-win för alla inblandade. Du får en fantastisk hund som älskar dina barn och mer aggressiv hund får en kärleksfull familj utan barn hunden har problem med.
Räddningsgrupper finns för nästan alla raser tänkbara från portugisiska räddnings Water Dog grupper och Golden Retriever grupper räddningstjänst till blandade raser räddningsgrupper. Få online och börja söka.

Parson Russell Terrier ras hund Egenskaper
Platser att anta Katter i Salt Lake City, Utah
Tips för rengöring Olycksfall under inbrott din nya valp
Allergivänliga hundar Vs Icke-allergivänliga hundar
Luxation av armbågen hos hundar
Vad din katts meows bör innebära att du
Fem lina Varumärken
Allt om rasen: Virelade Hound
Katt Care Guide: Hur man Groom en katt
Kommande: Den ideala Reef Aquarium
Rakitis hos hundar

Leave a Reply