Saker att veta om Hamstrar

Jag har alltid älskat hamstrar som husdjur. Jag hade en när jag var liten fick jag så mycket glädje av honom, är det sorgligt att säga att vissa människor säger att de inte gillar hamstrar. Ju mer uppmärksamhet du ger dem mer tama de är. Och du kan leka med dem och titta på dem utveckla sina egna små personligheter.
Hamstrar är nattdjur och sover större delen av dagen, och de flesta av deras aktivitet är på natten, när alla andra i huset sover. Så om du inte har honom i en avskild plats (varmt och utan drag är perfekt) på natten, du förmodligen inte kommer att få en god natts sömn. Såvida du inte är en tung sovhytt.
Hamstrar gillar och behöver motion så att få ett hjul för sin bur är en bra idé. Du kan också köpa en hamster boll för din hamster att rulla runt under dagen. Se bara till att han övervakas så att han inte kommer att vara ett mål för andra husdjur i huset som katter eller hundar. De kanske tror att din lilla suddiga kille är en kul grej att prova en rulle runt. Och då du kommer att ha en mycket yr hamster.
En sak som jag fick lära sig om hamstrar är att de inte gör att bra med rumskamrater. De är oftast ensamma invånare, och om du har flera hamstrar i samma bur, kommer de att hamna slåss. Även om det kan vara frestande att ha mer än en hamster, som förmodligen inte är en bra idé, åtminstone inte i samma bur. Ha dem i separata burar är bra.
Hamstrar behöver en bur med sågspån sängkläder, tall, eller torr ceder sängar. Massor av vatten i en hamster flaska och ett bra utbud av hamster mat. Hamstrar gillar också salt slickar och block att tugga på. Jag minns att leka med min hamster med popcorn eller en sträng, eftersom de har slitsar på sidan av sina kinder som påsar. Den använda dessa påsar för att fylla på mat så att de kan bära den till sina bon. Min hamster skulle stoppa så mycket popcorn i hans påsar, slutade upp huvudet ser större än hans kropp. Och med strängen skulle han stoppa alltihop i kinderna och jag skulle ha den andra änden och sedan skulle jag dra ut den. Så roligt!
Hamstrar är stora husdjur och massor av kul. Se bara till att du ger honom rätt vård och uppmärksamhet som de behöver för att vara frisk och lycklig. Hamstrar är billigare och mindre krångel sedan hundar eller katter. Missförstå mig inte jag älskar katter och hundar. men med mindre barn i huset, är en hamster ett bra sätt att gå. det kommer att lära dem ansvarsfullt för att ta hand om ett husdjur. Och kommer att ge massvis med glädje till familjen och alla kan delta i vård och roligt med hamstrar.

3 Halloween Tips för hundägare
Scissortail Rasbora Faktablad
Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver
Halloween Theme Park Events på Long Island
Allt om rasen: Mucuchies
Produkt granskning: Hartz Gourmet Parakeet mat
Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Topp 10 Hundraser för kvinnor
Hjärtsvikt i Cats
Allt om rasen: Boston Terrier
Tips om hur att hålla din hund lycklig

Leave a Reply