Saker att tänka på om Pet antagen

Innan du bestämmer dig för att ta ansvar för ett husdjur, finns det några saker att tänka på. När du antar ett husdjur, måste du bestämma om ditt hem kommer att bli en lämplig plats för dem att leva. Om ni antar en stor hund och du bor i en studio lägenhet, det skulle inte vara en bra passform, inte för någon av er. Nu, om du hade ett hus med en bra storlek bakgård där ditt husdjur kan springa runt och leka, det skulle vara ett idealiskt hem för ditt nya husdjur.
Om du går till ett härbärge för att anta ditt husdjur, tänk några av djuren har kommit från andra hem. Några av ägarna av husdjur, tyvärr har stötande för sina djur. Så husdjur som du har ögonen på kan ha varit en av dessa hem och kan kräva lite extra särskild vård. De nya ägarna bör ha i åtanke att de bör ge extra tålamod och vård av sällskapsdjur på grund av deras förflutna och några av de möjliga trauman som de kan ha stött på.
Tänk på vilken typ av husdjur skulle passa i ditt hushåll bäst. Om du har små barn i hemmet, kommer du vill anta ett husdjur som har en hög tolerans och tålamod för små barn. Barn är naturligt nyfikna och kan slita på dina husdjur öron eller svans. Och det skulle vara mycket farligt för barnet och husdjur, om ditt husdjur råkar morra, snap, eller bita. Så när det antar att du ha detta i åtanke så hemmet blir säker och hälsosam för alla.
Några av djuren är olika åldrar. Vissa är barn och en del är äldre. Om ditt husdjur är yngre, har du möjlighet att få ditt husdjur kastrerad eller kastrerad. När det blir dags att gå över detaljerna i antagandet liksom vilken typ av mat för att mata dem och vaccinationer, kommer de troligen rekommendera att du har ditt husdjur kastrerade och kastrerade, om de inte redan. Vanligtvis när det antar ett husdjur från skydd, djuren redan har fått de nödvändiga vaccinationer. Normalt kommer en kvinnojour förvärva en liten avgift för att anta ditt husdjur. Dessa kostnader är vanligtvis på en mindre avgift än vanlig djuraffär.
När du antar ett husdjur, se till att du vet den medicinska tillstånd ditt husdjur. Nödvändiga frågor om hur man tar hand om ditt husdjur i de fall det är en nödsituation eller om ditt husdjur behöver någon form av medicinering. Och se till att du forskning där du kan få sjukvård till ett rimligt pris.
Så det finns mycket att tänka på när det gäller att anta ett husdjur. I vilken typ av husdjur du vill och de saker du behöver för att hålla er båda hälsa och glad. Men mest av allt är kärlek och kamratskap som händer i relationen, det mest kärleksfulla sak, ni båda kommer att ha ett lyckligt liv tillsammans.

De bästa små hundraser: En personlig Ta på Miniature Hundraser
4 juni är Krama din katt Day
Katt Proof ditt hem från dessa fem Problem
Boarding din hund: Hur man hittar en trygg och säker kennel för din hund
Hjälp! Min katt slutade äta, vad ska jag göra?
Sjukförsäkring för husdjur
Enkla steg-för-steg instruktioner om hur att bada en häst
Skötsel av hundar med Hip och ledbesvär
Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver
Hur borsta pudel
Cat Kroppsspråk

Leave a Reply