Saker att tänka på om Pet antagen

Innan du bestämmer dig för att ta ansvar för ett husdjur, finns det några saker att tänka på. När du antar ett husdjur, måste du bestämma om ditt hem kommer att bli en lämplig plats för dem att leva. Om ni antar en stor hund och du bor i en studio lägenhet, det skulle inte vara en bra passform, inte för någon av er. Nu, om du hade ett hus med en bra storlek bakgård där ditt husdjur kan springa runt och leka, det skulle vara ett idealiskt hem för ditt nya husdjur.
Om du går till ett härbärge för att anta ditt husdjur, tänk några av djuren har kommit från andra hem. Några av ägarna av husdjur, tyvärr har stötande för sina djur. Så husdjur som du har ögonen på kan ha varit en av dessa hem och kan kräva lite extra särskild vård. De nya ägarna bör ha i åtanke att de bör ge extra tålamod och vård av sällskapsdjur på grund av deras förflutna och några av de möjliga trauman som de kan ha stött på.
Tänk på vilken typ av husdjur skulle passa i ditt hushåll bäst. Om du har små barn i hemmet, kommer du vill anta ett husdjur som har en hög tolerans och tålamod för små barn. Barn är naturligt nyfikna och kan slita på dina husdjur öron eller svans. Och det skulle vara mycket farligt för barnet och husdjur, om ditt husdjur råkar morra, snap, eller bita. Så när det antar att du ha detta i åtanke så hemmet blir säker och hälsosam för alla.
Några av djuren är olika åldrar. Vissa är barn och en del är äldre. Om ditt husdjur är yngre, har du möjlighet att få ditt husdjur kastrerad eller kastrerad. När det blir dags att gå över detaljerna i antagandet liksom vilken typ av mat för att mata dem och vaccinationer, kommer de troligen rekommendera att du har ditt husdjur kastrerade och kastrerade, om de inte redan. Vanligtvis när det antar ett husdjur från skydd, djuren redan har fått de nödvändiga vaccinationer. Normalt kommer en kvinnojour förvärva en liten avgift för att anta ditt husdjur. Dessa kostnader är vanligtvis på en mindre avgift än vanlig djuraffär.
När du antar ett husdjur, se till att du vet den medicinska tillstånd ditt husdjur. Nödvändiga frågor om hur man tar hand om ditt husdjur i de fall det är en nödsituation eller om ditt husdjur behöver någon form av medicinering. Och se till att du forskning där du kan få sjukvård till ett rimligt pris.
Så det finns mycket att tänka på när det gäller att anta ett husdjur. I vilken typ av husdjur du vill och de saker du behöver för att hålla er båda hälsa och glad. Men mest av allt är kärlek och kamratskap som händer i relationen, det mest kärleksfulla sak, ni båda kommer att ha ett lyckligt liv tillsammans.

Hur du kan börja träna din valp på rätt sätt
Skyll inte på mig
Bränn Första hjälpen för din fågel
Skönheten av små hundar
Crate Traning för hundar
Pet Kyrkogårdar, Memorial och Kremering Services i Tacoma, Washington
Vanliga livsmedel anses vara farliga för katter
En guide till ditt första husdjur Mus
Deland, Florida Lokala Pet skyddshem att adoptera en katt för juni Adoptera en katt månad
Välsignelse – En dikt
Pet Första hjälpen: Första hjälpen kit du bör ha hemma

Leave a Reply