Saker att göra med din hund under Great Outdoors Månad

Att njuta av att spela ute med din hund han inte behöver vara en Spry valp, kan du ha en nio-årig hund och ändå ha skitkul. Så detta är en liten bit av en guide till vad man ska göra med det fina sommarvädret som kommer upp.
vandrar i solen
Vandring är roligt för dig och din hund och det är bra för bergsområden, (även om jag rekommenderar att du har en yngre hund för bergen). Du bör ta vatten och behandlar för din hund när du går. Platser som Colorado är ganska trevliga ställen att vandra, och det är lättare för dig och din hund att gå på asfalterade vägar om du vill göra din egen.
Eller ens en enkel promenad
Inte bara det vanliga Hämta
Även om det kan tyckas gamla skolan, hundar aldrig uttråkad av fetch. Även en sak som ibland avstängd mig att spela med min hund är en slemmig tennisboll men med chuckit inte bara är det renare det är ännu roligare för din hund! Gå till en hund park är oftast den bästa idén för att försöka spela med din hund.
simmar bland fiskarna
Vissa platser kommer att ge hundar i poolen. Om inte du kan använda din egen pool. Något som är ganska kul att göra medan i poolen är att sätta pipiga leksaker i poolen (försök att se till att de flyter andra kloka hunden kan bli skadad när han försökte få dem). Och om du driva dem runt i poolen som de verkligen gillar det.
Och om du bor vid havet det verkligen gör deras dag när du spelar med dem i sanden, men du bör nog ta dem genom en lugn del av dagen.
Lekplatser
Vissa platser har hund lekplatser eller ens några platser där de tränar hundar de är ibland öppna för allmänheten för dig att spela med din hund. Eller ens skapa din egen lekplats med lite skateboard kon eller däck att hoppa igenom.
Brottas
Jag föreslår inte att du gör detta om din hund har en vana att bita människor eller har mycket hårda sparkar tassar, men om du har en medelstor hund eller en liten hund (jag skulle inte föreslå det om du har en Mastiff) brottning på gräset över en leksak eller en behandling är kul.
Behandla Hunt
Vi kan se det som en liten bit av en påsk verksamhet men hundar inte tar det så. Allt de ser är att de måste söka lite för sina mellanmål. Hundar älskar denna typ grejer.

Investera i en Koi
Utomhusaktiviteter med hunden
Påskharar Gör inte bra husdjur
Hur gå din hund ordentligt
Hur man klär upp som figurer från Twilight-serien för Halloween
Hantering bita i Valpar
Tennessee generalförsamling anser Bill att reglera Puppy Mills
Duvor som husdjur
Hur man kan eliminera lukten av katt urin och Spray
Anledningarna Varför Arbetsgivare inte låta sin personal få sina hundar att arbeta
Setters Bra jakthundar och hundar Familj

Leave a Reply