Så här ansöker Horse Polo Wraps & Vad du bör veta om dem

Det primära fokus för denna Old Gray Mare artikeln är att beskriva det korrekta sättet att använda polo wrap bandage till hästens ben. Men först, wraps några för-och nackdelar när det gäller användningen av polo.
Proffsen: Här är den korta listan – att skydda underbenen, lägga blygsam stabilitet senor och ligament, för att förhindra skada under träning för att upprätthålla ben värme och blodflöde.
Den Nackdelar: felaktig och eventuell skadlig tillämpning av polo wraps, använda dem när hästen sätts ut, om längdskidåkning och rider trail, hoppa fasta hinder. Använd Polos torrt bara – aldrig lämna på våta polos av någon anledning.
Vad är Polo Wraps?
Polo wraps är mjuka, elastiska 9 ‘längder av tyg, oftast behagligt fleece eller tunga polyester. Numera fäst med 2 kardborrelås. Mestadels är de fem inches i bredd och finns i en lysande rad olika färger.
Vård av Polo Wraps
Polos blir nedsmutsade med varje användning. Om du kan skaka dem fria från överskott spån, grus och sand, kan du återanvända dem och hålla dem rena och rullade och redo för nästa ansökan. Det är bäst att inte återanvända förorenade och gritty wraps, tvätta dem ofta, även mellan varje användning vid behov.
Maskin-tvätta och torka wraps. Gamla Gray Mare föreslår du placerar varje uppsättning av två eller fyra varv i en dragsko-typ väska. Annars kan trassla in sig. Övertorkning minskar livslängden på tyget så torktumling och ta bort från torken.
När polo wraps förlorar sin stretchig kvalitet, kasta dem. Det korrekta sättet att tillämpa en Polo Wrap
Använd rätt teknik! Att måfå sätta dem på hästens ben har potential att orsaka skada. Ta bort dem direkt efter träning eller utbildning.
1 Var noga med din polo wrap är redo att sätta på hästen – den kardborreknäppning / flik inte bör synas. Nyinköpta sjal måste först lindas så att kardborreband är inne och sista som skall tillämpas.
2 Börja med vänster ben. Placera kanten av polo på insidan av den övre delen av kanon ben, håller fast som du tar den hoprullade polo runt baksidan av benet på framsidan av benet. Säkra starten av bandaget med en annan wrap och börja att virvla nedåt. Det är viktigt att bibehålla stadig, även stretch och tryck för varje tur som du arbetar bandaget nere. Varje wrap bör täcka cirka 50% av den föregående passet.
3. Dra bandaget på benet, ALDRIG senan.
4. Tappa inte bort jämn tryck som du arbetar. Tillåt inga rynkor bildas.
5. Fortsätt ner benet och under kotan gemensamt. Gör en slinga med omslaget direkt under kotan och vänder sig till spiral tillbaka.
6. Fortsätta att tillämpa samma mängd plan, fast tryck som du arbetar din väg till toppen.
7. Använd upp hela bandaget. Du bör vara nära din igång punkt. Om du har för mycket bandage vänster, kan omslaget vara för snäv. Likaså om du får slut på bandage innan du är nära toppen, kan din sjal är att förlora.
8. Säkra wrap med att fästa kardborreband krok och ögla på plats. Generellt kardborre gäller för ett träningspass. Bara för att vara säker på att det inte finns någon uppluckring eller glidning av polo radbryts, fast kardborre spärren med en fyra tums bit silvertejp.
9. Vara försiktig om säkerheten i din häst. Om du är osäker på ditt hantverk, ta dig tid att packa upp benet och börja om igen.
10. Wraps som är skrynkliga eller appliceras för hårt kan orsaka sena skador och hindra blodflödet.
11. Fortsätt till höger framben, och sedan till de bakre benen. Använda samma teknik för varje ben.
12. Linda fyra benen själv enhetlighet och bästa resultat. Inte två människor vira på samma sätt.
13. Kom ihåg att skydda din hästs ben. Visst du vill skydda honom från eventuella skärsår och hoven överräckning, men vill du inte skada senor. Göra det här jobbet ordentligt eftersom din hästs ben beror på det!
Det är alltid säkrare att använda polo wraps när de utövar din häst än inte, förutsatt att de läggs på rätt sätt.
Denna artikel och andra häst artiklar vård skriven av The Old Gray Mare finns på hemsidan DressYourHorse.

Hur Testa din hunds intelligens
Om Hjärtmask och hur man förebygger det
Vet du din hund kroppsspråk?
Pet Profil – Northern Pine Snake
Allt om rasen: ungerska Hound
Tips för Dog lydnadsträning
En dikt att fira National Dog Day
Katt Gingivit: orsaker, symptom och behandling
Gör din egen ekologiska hundkex
Häst Stall Rengöring: Halm, sågspån, hyvelspån och pellets
Super Pet Mega Run-Om boll: ett säkert sätt för dina små husdjur att utforska

Leave a Reply