Så att välja rätt hund för din livsstil

Att få en ny hund är ett stort beslut, och gör dina läxor innan det blir en ny hund är ett måste. Eftersom vissa hundraser har vissa egenskaper som bestämmer beteende valp, vet så mycket du kan om valpen är ett måste. Om du vet vad en viss valp behöver och hur den beter sig, kommer du att kunna avgöra om valpen passar din livsstil.
Det är mycket viktigt att välja rätt hund för din livsstil. Att välja en hund är en investering gjorts. Det finns andra kostnader i samband med att ha ett husdjur som veterinär avgifter, mat, vaccinationer etc. Kanske, en av de största beslut som måste fattas är den tid du spenderar. Olika raser har en unik nivå av vård de behöver från din slut. De kan kräva regelbunden pälsvård, tid med dem osv Innan du väljer från en ras, se till att du gör en forskning på tiden hunden behöver.
Utrymmet i ditt hus eller lägenhet är också en viktig faktor. Hundar kan ha olika toleransnivåer. Vissa hundar kan vara villiga att stanna i ett litet utrymme så länge du tillbringa kvalitetstid med dem. Andra kan kräva ett stort utrymme för sitt uppehälle. Det finns vissa raser som kan kräva gårdar för sitt uppehälle.
Du behöver en hel del planering också. Vissa raser kräver mycket fäste och kvalitet tid. Om de lämnas i ensamhet, kan de bli förbittrad och icke-lyhörd. Likaså finns det raser som är villiga att leva ensam och en tillräcklig mängd av ensamhet skulle inte påverka dem mycket.
Du kan ha olika behov och samtidigt välja mellan hundar. Vissa människor älskar att träna hundar och vill gå för fårhundar. Sådana hundar ska vara hög intelligens. Å andra händer, kan vissa behov begära den enskilde att utöva med hunden. För ett sådant behov skulle aktiva raser som en Labrador passa ändamålet.
Om du har barn hemma, kanske du vill undvika vissa raser. Raser som golden retrievers och beagles är mycket vänlig mot barn. Men vissa älskar att leva i ensamhet. En uppfödare kan ge dig rätt information och lyfta fram de egenskaper porträtteras av olika raser. Uppfödare kan också ge utbildade hundar och kan berätta sin kost och utbildningsbehov.
Internet är en stor resurs för information. Du kan hitta jämförelser och recensioner för olika hundraser. När du är klar med dessa faktorer, kan du gå vidare och välja rätt hund för din livsstil.
Artikel Resurs: Leslie Bautista

Bästa liten ras hund livsmedel
Asiens Dog Day Poem
Utbildning Huskies
Topp 5 Large Breed Dog Food
Hundar livrädd för åska: Vad kan man göra
Cat Rescue Grupper behövs – Denton, TX
Spara pengar på Pet Supplies
Bränn Första hjälpen för din fågel
Bästa Kookamunga katt och kattunge Treats
Vita Bites hundgodis
10 Mellow Hundraser

Leave a Reply