Roliga utomhusaktiviteter alla kan njuta med sin hund

Inget slår det roliga i naturen! Utom kanske dela det roliga med din hund vän. Här är fyra aktiviteter som kan avnjutas av både människor och hundar.
Dog Beach
Glöm inte att ta med en handduk! En resa till hunden stranden liknar en resa till hunden parken, och många av samma regler och seder gäller. Den största skillnaden är havet kraschar majestätiskt i närheten. Med sand mellan fötterna (och din hunds tassar) njuta av en rolig omgång hämta eller razzle. Du kan ta en stund att njuta av utsikten över havet medan din hund leker med andra besökare Dog Beach. Men kom ihåg: titta på din hund att se till att han inte uträtta sina behov i vattnet. Det är den största faux pas Fido kan dra.
vandrar i solen
Det bästa sättet att få kontakt med naturen är att omge dig med det. Ring din lokala Parks & Recreation avdelning för att ta reda på vad spår nära dig tillåter hundar på dem, eller kolla hemsidan dogfriendly. Din hund kommer att älska att utforska den oändliga mängd nya dofter i skogen, och du kommer att älska fred och skönhet som bara kan hittas där. De flesta spår kräver att du koppel din hund eftersom de kan kraftigt störa djurlivet, en annan anledning till att de är endast tillåtna på vissa skogsstigar. Om du inte hittar ett spår som gör att din hund utan koppel, se till att han har en utmärkt minns. Mysteriet med skogen är kittlande.
Cykling
Going for en dag på stranden eller en morgon vandring är stor, men cykling är en lokal verksamhet du kan göra med din hund som är mer intensiv än hans vanliga promenad. Många människor håller bara kopplet medan cykling, men för att förhindra att din hund från att dra dig över och ger dig friheten att hålla båda händerna på cykeln är utrustning såsom Springer och WalkyDog (walkydog). Dessa är cykel bifogade filer som du sedan koppel din hund på. Tänk på att inte gå fortare än din hund är bekväm med, och kom ihåg att detta är förmodligen en aktivitet bäst att hög energi vuxna hundar.
Camping
Spendera din nästa semester utomhus, eller bara komma undan för helgen – men kom ihåg att ta med din hund! Camping ger oss en känsla av att återvända till öknen och i slutet av resan påminner oss om de bekvämligheter hemma som vi ofta tar för givet. De flesta nationalparker medger hundar till campingplatsen, men inte på stränderna eller spår. Du kan kontrollera denna webbplats som har länkar till PET-politik nationalparker. Lämna inte din hund i ombordstigning för din camping resa, en av de mest äventyrliga av alla utomhusaktiviteter.

Pärlhöns: stora fåglar att hålla
Luxation av armbågen hos hundar
Varför är min hund så törstig?
Hjärtsvikt i Cats
Hålla ditt husdjur säker från Coyotes
Pet Guide: Norwich Terrier
Var hittar man den bästa Dog Beds för stora hundar
Att välja rätt husdjur för ditt barn
Den bästa Dog Breed för din personlighetstyp
Tips för Horse Training: Börjar din äventyr
Deodorize en skunked hund

Leave a Reply