Roliga aktiviteter för barn: hur man gör Stilts från kaffeburkar

Har du en uttråkad barn på händerna och nästan inga material i ditt hus? Här är ett sätt att hålla honom / henne underhöll och du kan ha lite kul också om du vill. Eller så kan du låta honom / henne spela med honom / henne. Allt du behöver är två tomma kaffe burkar, en borr, en del rep och dekorationer.
Först av allt, skaffa dig två stora tomma kaffeburkar av metall. Se till att den är tom genom att vända den upp och ned och rengör den med en fuktig trasa innan du börjar, annars kommer du att sluta med en stor röra på händerna.
Nästa, med en borr, borra två hål i sidorna av burken, lämnar tillräckligt utrymme för foten av barnet att gå in och göra hålet tillräckligt stor för repet att gå igenom. För att se till att utrymmet mellan de två hålen är tillräckligt bred, kan du ha barnet plats hans / hennes fot på burken och spåra ut så att du vet var du ska sätta hålen. Detta kommer att hjälpa barnet känner att han / hon gör något och göra honom / henne lyckligare.
Sätt repet genom hålen. Du kan göra detta genom att vända burken och se till att den öppna sidan vänd mot marken. String repet genom hålet till andra sidan och dra linan över till det andra hålet, och knyt båda ändarna av repet. På detta sätt är knuten inuti burken. Upprepa dessa två steg på den andra kan också, så att du har gjort två styltor.
Slutligen, kom ihåg att dekorera styltor med klistermärken, färg, markörer, glitter och lim, något som du kan hitta i huset. Gör det vackert och sympatisk för barnet att njuta av, eller ännu bättre, låt honom / henne göra konsten istället så att han / hon känner sig inkluderade och har roligt.
Så nu du har avslutat ditt kaffe kan styltor för ditt barn att ha kul med. Allt han / hon behöver för att ha kul nu är att trampa på burkarna och hålla rep i hans / hennes händer. Han / hon måste dra repet att vidta åtgärder och gå runt området. Du kan även sätta på lite musik så att han / hon kan dansa eller gå i takt. Om du har en matta eller en mjuk golv, då är det bäst att låta barnet spela på den så att om han / hon faller då barnet inte skadas. Kom ihåg att vara försiktig och titta på barnet som han / hon spelar och du slappna av.

Allt om rasen: Boxer
Omdirigerar din hunds gräva beteende
Den danska kyckling Dog är en bra jakthund
Pet viskningar, synska och kommunikatörer: Real eller Rävar i fårakläder?
Rosa öga hos hundar
Coyote Attacker mot hundar: hur man kan förhindra Fido från att Lunch
Akvariefiskar Avel Tips
Topp 5 kattleksaker
Varför ska du Adoptera din nästa husdjur från ett härbärge
Ge din katt ett känt namn
Mindy vid Regnbågsbron

Leave a Reply